Csatlakozás

Győzelem idénybeli az első hazai BL meccsünkön

Friss

Győzelem idénybeli az első hazai BL meccsünkön

Férfi Bl.,A-csoport, 2. Forduló.

Telekom Veszprém – Kadetten Schaffhausen(svájci) 32:28 (16:15)
Veszprém,5000 néző. V: Harabagiu, Stanescu (románok)
Telekom Veszprém: Alilovic – Schuch, ILIC 7 (3), Palmarsson 3, GAJIC 6, Nilsson 3, Nagy 3, Kopljar 2, Ugalde 3, Ancsin 1, Terzic, Sulic 4.Edző: Xavier Sabaté
Kadetten Schaffhausen: Marinovic – Mesiter, Delhess, LINIGER 6 (3), Küttel, Ritchwien, Graubner, Pendic, Brannberger, 3, Szyba 3, Bliznac, Császár 2, MAROS 7, Koch 3, Tominec 3.Edző: Lars Walther
Kiállítások: 12 perc ill. 10 perc.Hétméteresek: 3/3 ill. 3/3.

Xavier Sabaté: A schaffhauseniek,jól játszottak, próbáltak hosszú támadásokat vezetni, altatni a játékot, és nem engedni minket gyors lerohanás gólokat szerezni. Támadásban jól játszottunk. A második félidőben nagyon jól védekeztünk, és végre futni is tudtunk, Gajic sok gólt szerzett ezekből. Az elmúlt időszakban voltak problémáink a csapat rotációjában, de ilyen ez a versenysorozat, nagyon hosszú, és így a sérülés is benne van, amivel nem csak nekünk kell megküzdeni. Büszke vagyok a csapatra, mert megszerezte a 2 pontot, és azért is, mert napról napra egyre jobbak és magabiztosabbak a fiúk. Köszönjük a szurkolóinknak, akik eljöttek ma.

Drgan Gajic:A vendégek ma megmutatták, hogy nincsenek könnyű meccsek a Bajnokok Ligájában, és helyük van az A csoportban. A kulcspillanatokban fontos egyéni megmozdulások jelentették a különbséget. A védekezésre nagy hangsúlyt fordítottunk most is, és a stabil védekezésből indított támadásokkal sikerült fontos gólokat szerezni.
Lars Walther: A célunk az volt, hogy egy jó meccset játszunk, ezt sikerült is végre hajtani: Hosszú támadásokat akartunk vezetünk, ami. Büszke vagyok a játékosaimra, mert fegyelmezetten játszottak és betartották az utasításokat. Bár néha elveszítettük a fejünket, de ez érthető egy olyan jó csapat ellen, mint a Veszprém.

Császár Gábor: Az edzőm elmondott mindent erről a meccsről és arról, hogy mivel készültünk. Én csak annyit tennék hozzá, hogy szuper élmény volt a harmadik csapatommal itt játszani Veszprémben. Sok volt az ismerős arc és nagyon hálás vagyok, hogy a veszprémi szurkolók fogadtatásáért. A meccsről annyit, hogy az utolsó erőnkig küzdöttünk, de a kijött a kvalitásbeli és a kispadok ereje közti különbség. Az 50. percben már csak küszködtünk támadásban, de nem vagyunk szomorúak a végeredmény miatt.
(Veszprém)
Barcelona (spanyol)–THW Kiel (német) 26–25 (10–13)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek