Csatlakozás

Halász Levente optimista a csurgói jövőt illetően.

Friss

Halász Levente optimista a csurgói jövőt illetően.

– Három éve, némiképp ismeretlenül igazoltál Spanyolországból Győrbe, így viszonylag későn, 25 évesen mutatkoztál be az NB I-ben. Miért alakult ez így?

– Az élet úgy hozta, hogy Spanyolországban tudtam igazából „játékba lendülni”. Annak ellenére, hogy mindegyik spanyol klubomban jól éreztem magam, mindig is bennem volt, hogy egyszer szeretném magam kipróbálni a magyar élvonalban, ezért szívesen mondtam akkor igent a Győrnek.

– Egy nagyon jó szezon után azonban ismét külföldre igazoltál. Miért döntöttél akkor így?

– Valóban jól sikerült az a szezonom, ám sajnos kiestünk az élvonalból, ami meg is viselt. Több ajánlatom is volt akkor, itthonról is, de egyiknél sem éreztem igazán nagy előrelépési lehetőséget, ezért döntöttem úgy, hogy rövid idő után visszatérek Spanyolországba, bízva abban, hogy érkezik majd olyan ajánlat, ami egy újabb lépcsőfokot jelent a létrán. Ez szerencsére végül így történt.

– Mi döntött a váltás, valamint Csurgó mellett?

– Több oka is volt ennek. Szeretném egyrészt folytatni a tanulmányaimat és természetesen szeretnék közelebb kerülni a páromhoz is. Az, hogy egy olyan szintű csapat, mint a Csurgó megkeresett, csak megkönnyítette a döntésemet.
Előrelépésnek érzem ezt a lehetőséget, hiszen jó lehetőség fejlődni egy olyan edző mellett, akinek több kézilabda-kultúrát is volt szerencséje megismerni.

– Barátnőd, Kovacsics Anikó mit szólt, amikor meghallotta, hogy „ismerős” klub érdeklődik irántad?

– Természetesen örült neki, ahogy én is, hiszen mindkettőnknek elég volt a nagy távolságból. Szakmai szempontból is egyezett a véleményünk, szerinte is jó helyre kerülök.

– Mire számítasz a következő szezont illetően?

Jó érzés lesz nem a bennmaradásért harcolni, hanem a felsőházért vagy az első helyek valamelyikéért. Fiatal, ambiciózus csapat lesz 1-2 tapasztalt játékossal kiegészülve. Mindenképpen optimista vagyok.
(Csurgói KK)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek