Csatlakozás

A hét második felében Győrbe utazik a csapat

Friss

A hét második felében Győrbe utazik a csapat

Mint ahogy arról már korábban tájékoztattuk Szurkolóinkat, az augusztus 31-i Celje elleni mérkőzést ingyenesen tekinthetik meg a Szurkolói kártyások és a bérlet tulajdonosok is. Technikai okokból azonban csak azokat a Szurkolói kártyákat tudjuk elfogadni a belépésnél, amelyeket augusztus 15-ig igényeltek a drukkerek. Az ez után a dátum után rendelt kártyákat sajnos nem áll módunkban akkor elfogadni.

A héten a Telekom Veszprém előbb itthon, majd Győrben készül az új szezonra. Hétfőn, kedden és szerdán a Veszprém Arénában edz a csapat, főleg a konditeremben, de a labda is előkerül majd minden délután.

A hét második felében Győrben tréningezik a csapat, ahol egy mini edzőtáborban vesznek részt. Összesen 19 fős kerettel utazik el a Veszprém csütörtökön. Az utazó keret a győri edzőtáborba:
• Kapusok: Mikler Roland, Sterbik Árpád, Aleksandar Djurdjevic
• Jobbszélső: Dragan Gajic
• Jobbátlövők: Nagy László, Kent Robin Tonnesen
• Irányítók: Petar Nenadic, Kentin Mahé, Lékai Máté
• Beállók: Andreas Nilsson, René Toft Hansen, Blaz Blagotinsek
• Balátlövők: Mirsad Terzic, Iman Jamali, Borut Mackovsek, William Accambray, Ligetvári Patrik
• Balszélsők: Dejan Manaskov, Manuel Strlek

A szombati napon Magyarország két legsikeresebb klubja lép pályára a győri Audi Arénában, hiszen a veszprémi meccs előtt a Győri Audi ETO KC szintén felkészülési mérkőzésen fogadja a Siófok együttesét 16:00-tól. Ezt követi az „Építők” Grundfos Tatabánya elleni összecsapása 18:00-ás kezdettel. A belépés mindkét találkozóra díjtalan lesz, és mindkét meccset élőben közvetíti a Sport 1 csatornája. A Veszprém – Tatabánya mérkőzés ráadásul felvételről is megtekinthető lesz az Echo TV-n.

A pénteki Balatonfüred elleni mérkőzést mandulagyulladás miatt hagyta ki Petar Nenadic, de szerb irányítónk már jól van, és elutazik Győrbe a csapattal. Továbbra is kisebb sérüléssel bajlódik Gasper Marguc és Momir Ilic, akik vélhetően szombaton sem lépnek pályára.
(Veszprém)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek