Csatlakozás

Igazán megszerettem itt lenni

Friss

Igazán megszerettem itt lenni

Interjú Aron Palmarssonnal. Múlt hét pénteken délben zárult a szavazás hivatalos oldalunkon, amely arra volt hivatott, hogy szurkolóink eldöntsék, melyik Veszprém-játékos nyújtotta a legjobb teljesítményt az előző szezonban. A legtöbb voksot izlandi irányítók, Aron Palmarsson kapta. Vele készült az alábbi beszélgetés.

Először is gratulálunk, hiszen a hivatalos honlapunkon tartott szavazás alapján a Veszprém-szurkolók Téged választottak az elmúlt szezon legjobb játékosának. Mit jelent ez Számodra?
Köszönöm, nagy megtiszteltetésnek érzem. Valóban, az előző szezonban sok jó meccset játszottunk, többször is kiválóan helyt álltunk. Nagyon örülök, és büszke vagyok, hogy a szurkolók engem választottak.
Már két hónap eltelt az előző szezon vége óta. Így utólag, mit gondolsz az első szezonbeli egyéni, és csapatban nyújtott teljesítményedről itt Veszprémben?
Nyilvánvalóan hatalmas változás volt ide jönnöm Németország után, de úgy érzem, nagyon hamar sikerült megszoknom itt. Tetszik az a fajta kézilabda, amit itt játszunk. Mindenünk megvan, az Aréna, az edzéskörülmények például egészen kiválóak. Szóval, ahogy mondtam, nem olyan, mint Németországban, de igazán megszerettem itt lenni.
Ennek örülünk! Hogyan telt a vakációd?
Először Franciaországban voltam, 2 hétig, a labdarúgó Európa Bajnokságon, és természetesen a torna legnépszerűbb csapatának, Izlandnak szurkoltam (mosolyog). Aztán eltöltöttem egy hosszú hétvégét Münchenben, egy barátom esküvőjére mentem el. Végül körülbelül egy hónapot Izlandon töltöttem.
A foci EB másik legnépszerűbb csapata, azt hiszem, a magyar válogatott volt. Korábban könnyű győzelmet jósoltál Izlandnak, de végül döntetlen lett. Ezen a meccsen is ott voltál?
Igen, élőben láttam a meccset. Be kell vallanom, hogy túl sokat nem érdemeltünk ezen a találkozón, a magyar csapat sokkal jobban szerepelt. Szerencsére, így is meglett az egy pont, és győzni tudtunk Ausztria ellen, így bejutottunk a következő fordulóba. Ezért akkor ez az eredmény nem igazán számított, de azért egyszerre voltunk nagyon boldogok és idegesek is a játék alatt, hiszen a magyar csapat lejátszott minket. Összességében, nagyon örülök, hogy ott lehettem, a magyar szurkolók rendkívüliek voltak, mint ahogy már megtapasztalhattam ezt itt Veszprémben is. Fantasztikus hangulatot teremtett a két tábor.
Az elkövetkező szezon hosszabb lesz, mint a múltkori, még több meccset játszik a csapat. Mik az elvárásaid erre vonatkozóan?
Természetesen jobban szeretnénk teljesíteni, mint az előző szezonban. Szeretnénk megnyerni a Bajnokok Ligáját, de emellett minden más címet is, amiben versenyzünk, hiszen a Veszprém ennél kevesebbel eddig sem érte be. Múlt évben majdnem sikerült, de most szeretnénk még többet fejlődni, és még jobban játszani. A magyar bajnokság korai kezdete miatt nem sok időnk van felkészülni, de mindent bele fogunk adni, hogy még jobb eredményeket érhessünk el.
(Veszprém)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Lele Ákos Orosházán folytatja

Szerző 2018-05-18

Átigazolási hírek

Varsandán Milán újra Gyöngyösön

Szerző 2018-05-18