Csatlakozás

Így nősült meg Császár Gábor

Bulvár

Így nősült meg Császár Gábor

Ifjú házasként utazik Párizsba új klubjához Császár Gábor (29). A Veszprémből a Paris Saint-Germainhez igazoló kézilabdázó múlt szombaton oltár elé vezette menyasszonyát, Brányi-Szabó Borbálát (22), aki egy Szegedi Kata divattervező által megál-modott ruhakölteményt viselt.

A budapesti ceremónián veszprémi és válogatottbeli csapattársak is köszöntötték az ünnepelteket.
– A kilencvenfős lakodalomban tizenöt pár volt a sportághoz köthető, a többiek családtagok és barátok – mesélte Császár, aki tavaly karácsonykor jegyezte el szerelmét. – Csodálatos élmény
volt mindkettőnknek, hogy ilyen sokan osztoztak örömünkben. A templomi szertartáson a veszprémi érsek, dr. Márfi Gyula adott minket össze, majd a polgári esküvő után a Barabás Villa ideális helyszíne volt a lakodalomnak. Komoly munkát végeztünk, mivel mi szerveztük a nagy napot, de most boldogok vagyunk, mert tökélete-sen sikerült minden.

Császárnak két hét múlva kell edzésre jelentkeznie új klubjánál, ezért most egy röpke nászútra is lesz ideje.
– A hét elején biztosan el-megyünk néhány napra kettesben, az úti célt még nem választottuk ki, majd előtte spontán eldöntjük. Két hét múlva pedig kezdődik az új, franciaországi életünk – tette hozzá az irányító, aki kétéves szerződést kötött a párizsiakkal.

Forrás: www.blikk.hu

Fotó: www.blikk.hu

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek