Csatlakozás

Ilyés Ferenc: kezdünk összerázódni

Bulvár

Ilyés Ferenc: kezdünk összerázódni

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a héten két edzőmeccset is játszik. Szerdán Németországban 19 órakor Rhein-Neckar Löwen ellen csatázik Juan Carlos Pastor együttese, majd szombaton 17 órakor az újszegedi sportcsarnokban a Temesvárt fogadja a magyar együttes. Ilyés Ferenccel beszélgettünk a hétfői két edzés között.

– Újból Szegeden, túléltétek a szerbiai edzőtábort?

 

– Túl! Kemény volt, de tisztában voltunk vele, hogy ez vár ránk. A héten jönnek az edzőmeccsek, szerdán máris egy nagyon kemény ellenféllel szemben, hiszen a Löwen remek csapat. Remélem, hogy jó teljesítménnyel rukkolunk elő, és hasznosítani tudjuk a kopaoniki tapasztalatokat.

 

 

 

– Sikerült az edzőtáborban összerázódnia a csapatnak?

 

– Ez is a célja egy ilyen összetartásnak, és úgy gondolom, hogy ez most remekül sikerült, az új fiúkat is megismertük, megismertem. Éppen ezért várom izgalommal a szerdai első meccset, amit közösen vívunk.

 

– Új mester, új stílus, mennyire sikerült megismerni már Juan Carlos Pastort?

– Kezdjük megszokni a stílusát. Rengeteg információt kaptunk tőle az eltelt 10 napban, amiből sok mindent sikerült már megvalósítani, igaz, akad olyan is, ami nem jött még össze. Remélem, hogy amikorra nagy szükség lesz rá, a Szkopje elleni meccsre már minden tökéletesen működik majd.

Forrás: www.pickhandball.hu

Fotó: www.origo.hu

Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

FTC: váltás a jobb átlövő poszton

Szerző 2018-03-07

Átigazolási hírek

Mariama Signaté jövőre is Érden

Szerző 2018-03-07