Csatlakozás

Íme az érkezők

Friss

Íme az érkezők

Két új játékost igazolt egyesületünk a távozók pótlására. A brazil Felipe Roberto Braz beálló poszton, míg a szerb Nikola Milosevic balátlövő pozícióban jelenthet erősítést Bakó Botond csapata számára.A

198 centiéter magas és 107 kilogrammos dél-amerikai játékos az Esporte Clube Pinheiros csapatától igazolt Orosházára. A patinás brazil klub hét alkalommal szerzett nemzeti bajnoki címet, két alkalommal pedig pánamerikai bajnokságot is nyert. 2011-ben és 2017 ben az amerikai kontinenst képviselték az IHF klubvilágbajnokságán a Super Globe viadalon. Ez utóbbi versenyen Felipe Roberto Braz is jeleskedett, tavaly Katarban csapatával az előkelő ötödik helyet szerezték meg. A 23 éves játékos Orosházára kerülését magánéleti szálak is motiválták, hiszen Felipe barátnője, a több mint százszoros brazil válogatott Melani Palaro Dias 2017 őszétől a szomszédos Szentes OB I-es női vízilabdacsapatának erőssége.
Orosházi FKSE

A szintén 23 esztendős Nikola Milosevic a szerbiai Zeleznicar együttesétől érkezik a Viharsarokba. Előtte a spanyol élvonalban, a Frigoríficos Morrazo Cangas csapatában játszott, ahol az 2016/17-es szezonban 26 találkozón 49 gólt szerzett. Az ibériai kitérőt megelőzően, 2004-ben tagja volt a szerb kupát elhódító Zeleznicar csapatának, de játszott a Radnickiben, valamint a Metaloplastica, a Crvena Zvezda és a Banja Luka Borac csapataiban is. A 203 centiméter magas, 94 kilogrammos Nikola a Borac együttesével BL-selejtezőben és az EHF-kupában is szerepelt.

Felipe Roberto Braz fél plusz két évre, Nikola Milosevic pedig fél plusz egy évre írt alá az Orosházi FKSE-LINAMAR egyesületéhez.

(Orosháza)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek