Csatlakozás

Interjú Ljubomir Vranjessel

Friss

Interjú Ljubomir Vranjessel

Üdvözöljük újra Veszprémben, Mester. Hogy telt a nyár, sikerült pihenni?
Nagyon jól telt a nyár, sokat sütött a nap, még Svédországban is. Élveztem a nyarat a családommal, és elegendő energiát szereztem az előttünk álló szezonra.

Jó pár hét elteltével hogyan látja a tavalyi szezont?
Tavaly elveszítettünk pár meccset, amiket nem kellett volna. A szerencse nem a mi oldalunkon állt, valamint volt, hogy a megfelelő szintet nem értük el. Tudom, hogy ez miért történt, és ennél jobbnak kell lennünk a következő idényben. Kevesebbszer kell kikapnunk.

Hamarosan kezdődik a felkészülés a következő évadra, aminek 5 új játékossal vágunk neki. Mit gondol, hogyan fog menni az ő beilleszkedésük?
Fontos volt, hogy 5 új játékos érkezzen, kellet a vérfrissítés a csapatnak. Örülök mindegyik érkezőnek, és úgy gondolom, hogy nagyon jól fognak illeszkedni a csapatba.
Mi várható a hollandiai edzőtáborban? Hogy fog kinézni a csapat egy napja?
Fizikai tesztek lesznek főleg. Reggel kezdünk egy reggelivel, majd jönnek a tesztek, az ugrástól elkezdve a súlyemelésen át, egészen a hosszú és rövid távú futásig. Sok időt fogunk a konditeremben tölteni. Délutánonként labdás edzések is lesznek, valamint megbeszéléseket tartunk majd a csapattal, ahol a jövőről és a céljainkról lesz szó.

Elég sok edzőmérkőzést fog játszani az együttes, mind magyar, mind pedig erős külföldi együttesek ellen. Mi a legfontosabb az Ön számára ezeken az összecsapásokon?
Mivel 5 új játékosom van, fontos, hogy hamar beilleszkedjenek. Ez mindig időt vesz igénybe, de jobb minél előbb integrálni őket a csapatba. Elkezdünk dolgozni az erősségeinken, hogy még jobban csináljuk azokat jövőre, valamint a gyengeségeinken is dolgozni fogunk. Az éles meccsekre készülünk, mint a magyar bajnokik, vagy a Bajnokok Ligája összecsapások. Szintet szeretnénk lépni, és ahhoz ezek a mérkőzések jó irányvonalat adnak.

Végezetül, mit vár az előttünk álló idénytől?
Egy csapatot!
(Veszprém)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Vissza Franciaországba

Szerző 2019-03-15

Átigazolási hírek

Erősít a Siófok

Szerző 2019-03-13

Átigazolási hírek

Termány Rita elhagyja az MTK-t

Szerző 2019-03-10