Csatlakozás

Játékosaink kórházi látogatása

Friss

Játékosaink kórházi látogatása

Tisztelt Veszprémi Kézilabda Klub és játékosok!

A testvérem a BL Final4 idején szenvedett Veszprém megyében egy nagyon súlyos motor balesetet. A halálos kimenetelű balesetben a húgom nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, lassan három hónapja az intenzív osztályon kezelik. Nagy rajongója a Veszprém kézilabdacsapatának, és augusztusban volt a születésnapja, amelynek alkalmából megkerestem az egyesületet és a játékosokat, hogy 1-2–en nem látogatnák-e meg.
Minden irányból egy nagyon pozitív visszajelzés érkezett, a csapat képviselői egyből elkezdték szervezni a meglepetést, és két játékos ígéretet tett a látogatásra.

Ezúton szeretném megköszönni a klubnak, Iváncsik Gergőnek és Mikler Rolandnak, hogy a kórházban meglátogatták a testvéremet. Köszönöm, hogy a nehéz edzőtábor utáni egyetlen szabadnapjukat feláldozták, és jelenlétükkel különlegessé varázsolták egy beteg lány életét. Mindketten nagyon közvetlenek voltak, mintha régi ismerősök lennénk, barátságosságukkal, együttérzésükkel és nagyon sok pozitív energiával támogatták nem csak a testvéremet, de az egész családot, hiszen ritka mosolyt csaltak az arcokra, ami sajnos nem jellemző az utóbbi időben. Amellett, hogy kiváló sportemberek, Roland és Gergő is tanúbizonyságot tett emberségükről. Valódi példaképek ők a mai fiatalok és más sportolók számára is!

Sok sikert kívánunk a csapatnak minden kupasorozatban, kiemelve a BL menetelést, és kívánjuk, hogy a veszprémi klubra, mint ahogy most is, a továbbiakban is egy egész ország büszke lehessen!

Köszönettel:
Egy hálás szurkoló és családja
(Telekom Veszprém)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek