Csatlakozás

Játékvezetői vizsga

Bulvár

Játékvezetői vizsga

Cell Kupa néven nemzetközi utánpótlás kézilabda tornát rendeztek Veszprém megyében. Nemcsak a játékosok, hanem a fiatal jétékvezetők is felkészülési állomásuknak tekintették a tornát a bajnoki rajt előtt. Soós Kálmán az MKSZ. Játékvezetői Albizottságának a vezetője a következő képpen értékelte a látottakat:

EHF feltételei szerint ellenőriztünk:  A meghívott 5 nemzetközi párból  a Horváth/Maton  férfi páros jól a tőlük elvárhatóan teljesített.  Nagy örömünkre a Balogh / Tóth  női párosok teljesítményét értékelték a lektorok a legjobbnak !! A lányoknak 96. %elméleti  tesztjük volt  és a fizikai felkészültségükkel is kitűnen vizsgáztak ! A gyakorlati játékvezetésüket is magasan jegyzettnek minősítették az ellenőrök ! Felfogásuk, szemléletük  kiváló, javítandó a koncentrációs készségük.

Az utánpótlás Klubban :   13 fiatal párosunk mutattkozott be és a 126 mérkőzésen, megfeleltek. Többek között végig , megbízható, kiemelkedő teljesítményt nyújtott:  – a Kovács / Mándli, Driszku / Ónódi, Vágó / Vágó, Halász / Tarnavölgyi ,és a Budai / Varga  kettős.

Örömteli tényként kell értékelnünk az edzőktől, szülőktől érkezett, nagyon pozitív visszajelzéseket.

Köszönettel tartozunk , a programban résztvevő JAB. tagoknak is, akik előadásaikkal, ellenőrzéseikkel,tanácsaikkal nagyon sokat segítettek fiataljainknak !!

 

Forrás:  Soós Kálmán

Fotó: www.utanpotlassport.hu

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek