Csatlakozás

Játékvezetők ültek az iskolapadba az elmúlt hétvégén!

Bulvár

Játékvezetők ültek az iskolapadba az elmúlt hétvégén!

Kézilabda és Kommunikáció címmel 40  fő ( 26.férfi és 14.hölgy ) fiatal kézilabda játékvezető ( 21. – 34 évesek) vett részt az elmúlt hétvégén a

Komlósi Oktatási  Stúdió és Médiaiskola munkatársai és növendékei közreműködésével megtartott rendezvényen. A résztvevők ízelítőt kaptak a szakkommentálás, interjúkészítés gyakorlati rejtelmeiről, a váratlan stresszhelyzeteket generáló esetek,események megoldásainak,feldolgozásának lehetőségeiről. Neves szakemberek és előadók tolmácsolásában ismerkedhettek meg azokkal a szakterületekkel , melyek nélkülözhetetlenek a Játékvezetők – mint közszereplők – mindennapjaiból :

Komlósi Gábor médiaiskola – igazgató  :  A kommunikáció szerepe és súlya, praktikuma és technikái ,

Borbély Zoltán az MLSZ. Jogi és sajtóirodájának vezetője / Arany Tamás ismert labdarugó Játékvezető :  Focipéldák, vitás esetek a pályán,az újságokban és közvéleményben,

Görög Ibolya – négy Kormány volt Protokollfőnöke : A viselkedés iskolája különböző életpályákon ,

R. Kárpáti Péter előadó müvész :  A fellépés iskolája ,

Egri Viktor a Digi TV szakkommentátora : A kézilabda Játékvezetők megítélése Itthon és Külföldön ,  – címmel tartottak érdekfeszítő és élmény gazdag előadásokat!

Ez a szokatlan és ez idáig egyedülálló kezdeményezés az MKSZ. Játékvezetői Albizottsága szakmai és stratégiai programja részeként, a résztvevők ismeretanyagainak gyarapítását volt hívatott elősegíteni !

Forrás: dr.Soós Kálmán

Fotó: www.argep.hu

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek