Csatlakozás

Jó hírek Veszprémből!

Friss

Jó hírek Veszprémből!

Veszprém – PSG meccs előtti nyilatkozatok

„Nyernünk kell!”

Szombaton 15:00-tól a Bajnokok Ligájában csoportunk jelenlegi első helyezettjét, azaz a PSG Handball csapatát fogadja az MVM Veszprém az Arénában. A találkozót élőben közvetíti a Sport1 csatornája. A rendkívül fontos mérkőzés kapcsán Javier Sabaté mester mellett, Nagy László csapatkapitányt, Iváncsik Gergőt kérdeztük meg.

Javier Sabaté: Minden mérkőzés fontos, ez természetesen igaz a most szombati találkozóra is, amikor is a csoportelső Párizzsal fogunk összecsapni. Nagyon jó csapatuk van, tele kiváló játékossal. De mi itthon fogunk játszani, a korábban sérült játékosok bevethetőek lesznek, alaposan felkészülünk a találkozóra, és megpróbálunk nyerni. Nagyon nehéz lesz győzni ellenük, ezért talán nagyobb szükségünk lesz a szurkolóinkra, mint valaha. Nagyon gyorsan játszik a PSG, ezért jól kell teljesítenünk a játék minden elemében: védekezésben, támadásban, visszarendeződésben, leindításokban. Talán a legfontosabb feladat az lesz, hogy a leindításaikat megakadályozzuk, ehhez viszont nagyon pontosnak kell lennünk a támadásaink során.

Nagy László: Hazai pályán szeretnénk itthon tartani a két pontot ezen a nagyon fontos mérkőzésen. Tudjuk, hogy a Párizs nagyon jó formában kézilabdázik, ám ahhoz, hogy továbbra is életben maradjanak az esélyeink a csoportelsőségre, elengedhetetlen a győzelem. Számítunk a szurkolóink támogatására, mint hogyan ezt eddig is megkaptuk tőlük, ám most hatványozottan szükségünk lesz rájuk. A PSG-nek tizenhat rendkívül jól képzett játékosa van, szinte nincs is gyenge pontjuk, ám természetesen az észrevételeket, amiket tapasztalunk a játékukban, azt majd maximálisan ki kell használnunk.

Iváncsik Gergő: A Párizs az elmúlt két-három meccsén, amit néztünk, jól játszott, úgy néz ki, hogy egyre jobban összeszoknak, vagy már össze is szoktak, úgyhogy nem lesz könnyű feladatunk a hétvégén, de mindent meg akarunk tenni, hogy itthon nyerjünk ellenük. Minél kevesebb technikai hibával kell játszanunk, és valahogy meg kell állítanunk a gyors lerohanásaikat. Mind gól után, mind szerzett labdát követően nagyon hamar az ellenfél kapuja elé érkeznek, ezt meg akadályoznunk. Nem szabd engednünk, hogy könnyű gólokat szerezzenek.(MVM Veszprém)

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek