Csatlakozás

Jövőre is David Davis lesz a Telekom Veszprém vezetőedzője

Friss

Jövőre is David Davis lesz a Telekom Veszprém vezetőedzője

A mai napon hivatalossá vált, hogy a David Davis szerződésében szereplő plusz egy évre vonatkozó opció lehívásra kerül a Veszprém Handball Team Zrt. által, így a 2019/20-as szezonban is a spanyol szakember irányítja majd az együttest.

Mint az ismeretes, 2018 októberében David Davis vette át a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának vezetőedzői székét, egy plusz egy éves szerződést írva alá a magyar rekordbajnok csapatot működtető zártkörű részvénytársággal. Irányítása alatt visszatért a győzelem útjára az „Építők”, és immáron zsinórban tizenhat mérkőzés óta nem talált legyőzőre.

Dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója elmondta: „A vezetés maximálisan elégedett David Davis mester munkájával, amelyet a tizenhat zsinórban elért győzelem is ékesen bizonyít, különösen annak fényében, amilyen nehéz helyzetben volt a csapat az idény elején. A ma hivatalossá tett döntés jelzi a bizalmat a vezetőedző és a csapat felé, megerősítve mindenkit abban, hogy az együttes jó úton jár, és megfelelő munkát végez annak érdekében, hogy elérjük a végső céljainkat. A csapaton látható és érezhető, hogy erős tartása van. Ennek is köszönhető volt, hogy az elmúlt mérkőzéseken, akár Szkopjéban, akár itthon a Brest ellen nagyobb hátrányból felállva is győzni tudott.”

David Davis mester a következőt nyilatkozta: „Amióta a vezetőség tájékoztatott a döntéséről, nagyon boldog vagyok. Hálás vagyok a Klubnak, a Vezetőségnek, a Játékosoknak és a Szurkolóknak. Fontos volt, hogy jó munkát végezzek a csapattal. Boldog vagyok, de egyedül lehetetlen nagy dolgokat elérni, és azt gondolom, hogy az utóbbi három hónapban mindenki segített, én pedig nem is lehetnék boldogabb itt Magyarországon.”
(Veszprém)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek