Csatlakozás

Kari a teljes gyógyulás útján

Friss

Kari a teljes gyógyulás útján

Kari Aalvik Grimsbö 2017 májusában a Buducnost Podgorica elleni Bajnokok Ligája elődöntőn egy rossz mozdulatot követően sérült le és riasztotta meg szurkolóinkat. A döntőre végül vissza tudott térni, remekelt is a pályán, mihamarabbi felépülése érdekében azonban még a szezon vége előtt orvosi beavatkozásra szorult.
Míg játékostársai külföldön edzőtáboroznak, ő Norvégiában végzi rehabilitációját – augusztus második hetében, Győrben csatlakozik a csapathoz.
A zöld-fehérek hálóőrének nem volt új keletű a sérülése, korábban, a norvég válogatottnál már műteni kellett a térdét. A külföldi edzőtábort kihagyva, szakemberek felügyelik gyógyulását.

„Szurkolóink különböző közösségi fórumokon folyamatosan érdeklődnek Kari sérülésével és lábadozásával kapcsolatban. Jogos aggodalmukra válaszul jó hírekkel szolgálhatunk, hiszen rehabilitációja remekül halad. Hálóőrünk korábban is bajlódott már térdproblémákkal, kétszer is átesett térdműtéten. A szezon végén Győrben megkezdte, majd hazai környezetében folytatta a rehabilitációt. Jelenleg – míg társai Spanyolországban készülnek az új szezonra – a norvég olimpiai csapat rehabilitációs és fizioterapeuta csapatával dolgozik. A szakemberek heti rendszerességgel teszteknek vetik alá, melyek eredményeiről folyamatosan tájékoztatnak minket. Gyógyulása jó ütemben halad, így nyugodtak vagyunk afelől, hogy jó kezekben van. Augusztus második hetében már Győrben üdvözölhetjük, megkezdheti a speciális kapusfelkészülést. Előreláthatólag augusztus végén-szeptember elején már gyógyultan, teljes értékű játékosként csatlakozik a kerethez.” – mondta dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.
(Győr)

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek