Csatlakozás

Kék tigrisek pinkben

Friss

Kék tigrisek pinkben

Október lévén, mely a nemzetközi mellrák elleni küzdelem hónapja a Grundfos Tatabánya Kézilabda Club úgy határozott, hogy bekapcsolódik a mellrák elleni küzdelembe.
Halom Borbála, a Mellrákinfo Egyesület vezetője megkereste csapatunkat, hogy csatlakozzon a virtuális „MOZOGJ AZ ÉLETÉRT” kampányukhoz, mellyel rendszeres testmozgásra buzdítanak mindenkit, az egészség fenntartása és a rákos megbetegedések megelőzése érdekében.

A Kék Tigrisek örömmel fogadták a felkérést, sőt továbbgondolva ezt a virtuális kampányt, a Balmazújváros elleni mérkőzésen pink színű mezben lépnek pályára, ezzel is felhívva a figyelmet ezen témakör fontosságára.
A figyelemfelkeltés, a megelőzés az egyik célunk a kezdeményezéssel, a másik pedig a már rákos megbetegedésben szenvedők segítése. Ennek érdekében a mérkőzés végén árverezésre kerülnek a fiúk által viselt (és aláírt mezek), az ebből befolyó összeget pedig adományként fogjuk felajánlani.

Csatlakozz Te is a kezdeményezéshez, mozogj október hónapban és öltözz PINK-be a Balmazújváros elleni meccsre Október 18-án! A mezekre pedig hamarosan megkezdődik a licit!;)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek