Csatlakozás

Kemény csatában véreztünk el

Bulvár

Kemény csatában véreztünk el

A szerbiai világbajnokság D-csoportjának 5. fordulójában a magyar női kézilabda-válogatott a németek ellen lépett pályára. Jól indult a játék, folyamatos vezetéssel, néha döntetlennel, kellő dinamikával uraltuk az első félidőt, volt még négy is közte a javunkra, majd végül kétgólos előnnyel mentek ki lányaink a szünetre (16-14).

Mind az első, mind a második félidőt kiváló kapusteljesítmény jellemezte Herr Orsolya és Woltering részéről is. A 2. játékrészben a 40. perc környékén a döcögős indulást követően a németek próbálták átvenni az irányítást, ami félig-meddig sikerült is, ugyanis néha mi vezettünk, néha ők.

Harminc másodperccel a mérkőzés lejárta előtt a németek egy góllal vezettek (26-27), Hajdu János szövetségi kapitány időt kért. Tizenkét másodperccel a lefújás előtt hetest kaptunk, Görbicz kihagyta, a végeredmény 26-27 a németek javára.

Tunézia Ausztráliát győzte le a D-csoport 5. fordulójában. Az már korábban eldőlt, hogy ez a két válogatott az Elnök-kupáért csatázhat a továbbiakban.

Tunézia–Ausztrália 24–15 (12–8)

Fotó: www.blikk.hu

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13