Csatlakozás

Kent Robin Tönnesen súlyosan megsérült

Kent Robin Tönnesen súlyosan megsérült

Friss

Kent Robin Tönnesen súlyosan megsérült

A Vardar elleni mérkőzésen két játékosunk is sérülés miatt nem tudta végig játszani a találkozót, emliti a Veszprém honlapja.

Sajnos a második félidőben kieső Kent Robin Tönnesen Achilles-ín szakadást szenvedett. A norvég válogatott Kent lábát még tegnap éjjel Budapesten gipszbe tették, amely után mentő hozta Veszprémbe. Reggel 7 órakor MRI vizsgálaton vett részt, amely véglegesítette a súlyos diagnózist. A műtétre várhatóan még a héten Norvégiában kerül sor, Kent legkésőbb hétfőn elutazik Norvégiába. A műtét után minimum 6 hónapig nem tud játszani a jobbátlövő.
Ezúton is szeretnénk kifejezni hálánkat Dr. Rodler Endrének, aki az éjszaka folyamán gyors és szakszerű segítséget nyújtott a játékos ellátásában, valamint a Hungarian Ambulance csapatának, akik a kórházi ellátás után hazaszállították a sérült játékost.
A mérkőzés 7. percében hagyta el a pályát a svéd válogatott Andreas Nilsson, akinek az ujja sérült meg. A ma reggeli röntgen alapján szerencsére az Ő ujja nem törött el, így nem vár rá hosszú kihagyás.
(Veszprém)

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek