Csatlakozás

Most kezdődik a “Most vagy soha” szakasz

Friss

Most kezdődik a “Most vagy soha” szakasz

Vasárnap a Meshkov Brest látogat a Veszprém Arénába, hogy összecsapjon a Telekom Veszprémmel a VELUX EHF Bajnokok Ligája utolsó előtti csoportkörében. A csoport végeredménye miatt nagyon fontos találkozóról kérdeztük David Davis vezetőedzőt, illetve játékosainkat.

David Davis: Nehéz lesz, hiszen lassan minden kezd világossá válni a csoportban elfoglalt végső helyeket illetően. Azoknak a csapatoknak, akik még játékban vannak, minden esélye megvan a továbbjutásra. Most kezdődik a “Most vagy soha” szakasz. A Meshkov előző héten legyőzte a Rhein-Neckar Löwent egy kitűnő találkozón, úgyhogy biztosan nekünk is nehéz dolgunk lesz ellenük. Hatalmas magabiztossággal érkeznek majd ide. Manolo Cadenas mindig a végletekig motiválja csapatát. Fontos lesz a győzelem, hiszen ha emellett a Vardar kikapna, akkor matematikailag biztos lenne a második helyünk. Ezt szeretnénk. Még akár az első helyre is lehet esélyünk. Nehéz hétvége lesz, az biztos, ezért nagyon komolyan készülünk rá. Innentől a szezon végéig nem veszíthetjük el a koncentrációt

Mikler Roland
: Ugyanúgy készülünk, mint az eddigi összes találkozónkra. Talán annyi változás van, hogy úgy látom, a csapat önbizalmára talált, és most azt az arcát mutatja, amit év eleje óta szerettünk volna. Nekünk úgy kell ez a két pont, mint egy falat kenyér. Hazai pályán az a célunk, hogy győzzünk. Nagyon jó csapatnak tartom a Brestet, és kint is nagyon nagy szerencsével tudtuk elhozni a két pontot. Azt nem szeretném, hogy itthon is ilyen nyitott legyen az összecsapás. Nagyon örülnék neki, ha nem kellene izgulnunk.
(Veszprém)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek