Csatlakozás

Kézilabda SEHA Liga – Tovább száguld a Veszprém

marguc-veszprém

Férfi kézilabda

Kézilabda SEHA Liga – Tovább száguld a Veszprém

Öt góllal nyert a Veszprém a Metalurg Szkopje vendégeként vasárnap, így továbbra is százszázalékos a férfi kézilabda SEHA Ligában.
A jó iramú mérkőzésen először a házigazdák szereztek vezetést, azonban a vendégek azonnal átvették az irányítást. Megléptek a veszprémiek, de elhúzni már nem tudtak. A macedónok folyamatosan ott lihegtek a nyakukban, csupán egy-két gól volt a két csapat közötti különbség. Az idő múlásával a támadásban elfogytak a veszprémiek, remekül védekezett a Metalurg. A Szkopje játékosai összehangoltan, sokat mozogva léptek ki bátran a hatos falról, akár a szaggatottig is. Carlos Ortegának ki kellet kérnie az idejét, miután az ellenfél átvette a vezetést. Használt az edzői intelem: Momir Ilics értékesített büntetőjével a szünetre egygólos volt a Veszprém előnye (12–13).
A második játékrész annyit változott, hogy a picit elfáradó házigazdák támadásban végképp elbizonytalanodtak, ezt kihasználta a Veszprémiek, néhány góllal elhúztak, és így már a hajrá előtt eldöntötték a mérkőzést.

Hivatalos végeredmény:
Metalurg Szkopje (macedón) – MKB-MVM Veszprém 22-27 (12-13)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Férfi kézilabda

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek