Csatlakozás

Ki győzi le Cseh Lacit, Joó Abigélt és Heidum Bernadettet?

Friss

Ki győzi le Cseh Lacit, Joó Abigélt és Heidum Bernadettet?

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség ma tartotta sajtótájékoztatóját a Magyar Sport Házában a felsőoktatási hallgatók Mozdulj Rá! motivációs kampányáról és annak első kiemelt rendezvényéről, a Hősök terén 2016. május 5-én 10.00 és 18.00 között megrendezésre kerülő Kosárünnep 2016 című rendezvényről.

Prof. Dr. Kiss Ádám, a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) elnöke elmondta, hogy felméréseik szerint a hallgatók mintegy 23,0%-a sportol.Szentkirályi-Szász Krisztina, a MEFS marketing és PR igazgatója részletesen tájékoztatta a sajtó munkatársait a Mozdulj Rá! kampány részleteiről és annak egyes elemeiről.
Bemutatta a kampány arcait: Cseh László, úszót: háromszoros Universiade győztest, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatóját; Joó Abigél, judóst: Universiade bajnokot, a Szent István Egyetem hallgatóját, aki jelenlétével meg is tisztelte a sajtótájékoztatót; és Heidum Bernadett, rövidpályás gyorskorcsolyázót: Universiade ezüst- és bronzérmest, a Budapesti Metropolitan Egyetem hallgatóját. A kampány első elemeként kihívást lehet intézni az olimpikonokhoz, a kihívások tartalma még nekik is meglepetés lesz, hiszen a hallgatók a hét végéig küldhetik el ötleteiket. A kihívásokra május 5-én a Hősök terén kerül sor, ahol a nézők előtt fog megmérkőzni Laci, Berni és Abi kihívóikkal.

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek