Csatlakozás

Kialakult a nyári program

Friss

Kialakult a nyári program

Az Ipress Center-Vác felnőtt női csapata július 11.-én kezdte meg a felkészülést a következő szezonra,Németh András a szakmai igazgató és Szilágyi Zoltán a vezetőedző irányításával.

A felkészülés elején nem lesz a csapattal két új játékosunk a brazil válogatottal az olimpián szereplő Alessandra Nascimento és Barbara Arenhart akik augusztus végen csatlakoznak be a keret munkájába. Az idén ismét megrendezésre kerül az Ipress Kupa, a tavalyival megegyező résztvevőkkel, tehát a Dunaújváros a Fehérvár és a Siófok csapta látogat majd Vácra szeptember 3-4.-én.

Már kialakult csapatunk felkészülési mérkőzéseinek menetrendje is, amely az alábbiak szerint alakul:augusztus 3. (szerda) 16:00 Ipress Center-Vác-Kispest, augusztus 5. (péntek) MTK – Ipress Center-Vác,augusztus 10. (szerda) Siófok- Ipress Center-Vác, augusztus 20-21. (szombat,vasárnap)

A csapat részt vesz a szlovák Duslo Sala vendégeként egy 4 csapatos tornán! (Részletes program később),augusztus 31. (szerda) 16:00 Ipress Center-Vác – Győr.

(Vác)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

FTC: váltás a jobb átlövő poszton

Szerző 2018-03-07

Átigazolási hírek

Mariama Signaté jövőre is Érden

Szerző 2018-03-07