Csatlakozás

KINIZSI BANK SZUPERKUPA: eredmények

Bulvár

KINIZSI BANK SZUPERKUPA: eredmények

Az augusztus 31-én, vasárnap Veszprémben megrendezésre került Kinizsi Bank Szuperkupán a magyar kézilabda krémje vett részt, eredmények a következők:
A nőknél a Győri Audi ETO KC az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatával mérte össze tudását, ahol a BL-győztes Győr 1 góllal legyőzte az FTC csapatát. Ezzel kapcsolatban elmondható, hogy ez elsősorban a Fradinak bravúr, nem pedig a Győrnek, ugyanis a mérkőzés második félidejének voltak olyan szakaszai, amikor a magyar bajnok 8 góllal is vezetett. Elmondható, hogy a győrieknél Katarine Lunde kiesésével eléggé bevehetővé vált a kapu, bármennyire is próbálkozott Herr Orsolya a hálónál, nem tudta azt a bravúros teljesítményt nyújtani, amit alapvetően elvártak tőle. A Ferencváros játékára jellemző volt, hogy nem igazán tudták feltörni a győri védelmet, nem volt lényegében beálló játékuk, azonban a mérkőzés második félidejének második felétől kezdődően (Elek Gábor időkérése után) jelentős hátrány mellett szinte megtáltosodtak a lányok. Így vérszegény siker az ETO-nak, viszont dicsőség a Fradinak, hogy egy góllal megszorongatta a BL- és magyar bajnok győztes csapatot.

A férfiaknál az MKB-MVM Veszprém együttese játszott a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával, mely küzdelem során az első félidőben a szegediek még úgy, ahogy tudták tartani a lépést a magyar bajnokkal, de végig hátrányban kézilabdáztak. Ezután a második játékrészben beindult a Veszprém és bajnokcsapathoz méltóan letarolta a Pick Szegedet, elnyerve ezzel a Szuperkupát.

NŐI SZUPERKUPA
GYŐRI AUDI ETO KC–FTC-RAIL CARGO HUNGARIA 29–28 (15–9)

FÉRFI KÉZILABDA
KINIZSI BANK SZUPERKUPA
MKB-MVM VESZPRÉM–MOL-PICK SZEGED 33–24 (17–12)

Fotó: hu-hu.facebook.com

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek