Csatlakozás

Kisvárdán is elkezdődött a felkészülés Triscsuk nélkül

Friss

Kisvárdán is elkezdődött a felkészülés Triscsuk nélkül

A nyári szünet után hétfőn találkozott először újra a Kisvárda női csapata. A bajnokság folytatásáig még másfél hónap van hátra, de addig rengeteg munka és elvégzendő feladat vár mindenkire. Az első nap egy összevont megbeszéléssel indult, ahol Major Tamás, a Kisvárdai Kézilabda Klub elnöke fejezte ki örömét, hogy újra itt lehet, és, hogy ismét elkezdődik a közös munka. A délutáni foglalkozáson vezetőedzőnk egy rávezető foglalkozáson szemlélte meg, a szünetre előírt egyéni edzéstervek eredményét. A hét hátralévő napjaiban két edzés vár a lányokra, reggel az erőnlét, délután pedig a kézilabda kerül előtérbe.

A felkészülés során, július 16 és szeptember 2. között csapatunk összesen nyolc mérkőzést játszik, Július 20 és 31. között pedig Montenegróban edzőtáborozik a KKC. Érdekesség, hogy nincs a csapatban, mert távozott két év után Triscsuk Krisztina.

A Kisvárda Master Good SE 2018/2019-as kerete:

Pásztor Bettina, Weronika Kordowiecka – kapusok, Benko Aneta, Yelena Avdekova, Hakunova Marija, Tamara Radojevic, Marincsák Nikolett, Vesna Milanovic Litre, Tamires Morena, Andrea Klikovac, Ana Tomkovic, Ana Maria Dragut, Orbán Adrienn, Katona Flóra, Horváth Dóra, Zmaja Mihajlov, Milosevic Tímea, Marianna Rebičová.

Vlatko Djonovic – vezetőedző

(Kiswvárda)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek