Csatlakozás

KÖSTNER VILMOS IRÁNYÍTJA A DVSC SCHAEFFLERT-T

Friss

KÖSTNER VILMOS IRÁNYÍTJA A DVSC SCHAEFFLERT-T

A DVSC Kézilabda Kft. közös megegyezéssel szerződést bontott Pal Oldrup Jensennel, a norvég edző helyét Köstner Vilmos veszi át.

Pal Oldrup Jensen 2018 nyarán állt munkába Debrecenben, irányításával a csapat kilenc forduló után a nyolcadik helyen áll a bajnokságban.

A DVSC Kézilabda Kft. vezetése négy és fél hónap után értékelte a helyzetet és közösen arra a következtetésre jutottunk, hogy nem működött a vezetőedző és a játékosok közötti kapcsolat, nem alakult ki az a kémia, amely a sikerekhez szükséges. Éppen ezért éreztük úgy, hogy változásra van szükség. Vezetőedzőnkkel sikerült mindenben megállapodni, így szerződését közös megegyezéssel bontottuk fel, s nagyon sok sikert kívánunk neki további pályafutásához. A DVSC SCHAEFFLER kispadján klubunk kétszeres EHF Kupa-győztes mestere, Köstner Vilmos követi a norvég szakembert.

„Nagyon meglepődtem, amikor Ábrók Zsolt megkérdezte, hogy elvállalnám-e a csapat irányítását – mondta Köstner Vilmos. – De azt hiszem, a helyemben mindenki meglepődött volna, hiszen én már leszámoltam magamban az élvonalbeli edzősködéssel. Persze maradtam a kézilabda mellett, dolgoztam saját DVSC-s ifi csapatommal, s az NB I/B-s Nyíradonyt is én irányítottam. Ahhoz mindenképpen ragaszkodtam, hogy ennek a két csapatnak a sorsa megnyugtatóan rendeződjön, ezután azonban örömmel mondtam igent. Az elmúlt években is akadtak ajánlataim az első osztályból, de nem akartam elmenni Debrecenből. De most egy olyan felkérés jött Ábrók Zsolt ügyvezetőtől, amelyre nem mondhattam nemet. Ez a klub jelenti nekem a kézilabdát, a klubnak és a szurkolóknak is tartozom annyival, hogy ha felkérnek, segítek!”

(DVSC)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek