Csatlakozás

Köszönünk mindent, Só!

Friss

Köszönünk mindent, Só!

A tréner több mint három szezont töltött a csurgói kispadon.Az EHF-kupában való kiesést követően a csapat érdekeit szem előtt tartva Sótonyi László benyújtotta lemondását, melyet a klub vezetése elfogadott.

A korábbi sokszoros válogatott kézilabdázó 2014-ben az akkori bronzérmes Balatonfüredtől „tért haza” az akkor negyedik helyen végző Csurgói Kézilabda Klubhoz.
Az ezt követő három évben a bajnokságban egy negyedik és két ötödik helyet ért el együttesünk, végül összesen több mint 120 mérkőzésen irányította csapatunkat.
A Magyar Kupában 2017 tavaszán bejutottunk a Final Fourba, míg az EHF-kupában két alkalommal is az utolsó, harmadik selejtezőkör jelentette a végállomást, előbb a német Magdeburg, majd a spanyol Anaitasuna ellenfeleként.
A stabil eredmények mellett a tréner óriási szerepet vállalt abban, hogy az utánpótlás nevelésben nagyot lépjünk előre, hiszen irányítása alatt rengeteg fiatal kapott szerepet felnőtt együttesünkben, akik közül öten mára már alapemberekké nőtték ki magukat.

A szakmai munkáért ideiglenesen az eddigi másodedző, Bencze József felel, akinek a munkáját Klemen Cehte segíti, várhatóan ők irányítják a mieinket a szerdai Budakalász elleni hazai bajnoki rangadón is.
(Csurgó)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Jól sikerült bemutatkozás

Szerző 2018-02-22
Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13