Csatlakozás

KSI Kézilabda Gála

KSI

Friss

KSI Kézilabda Gála

A Központi Sportiskola elnöksége 2011-ben úgy határozott, hogy az 53 éves szervezet létrehozza kézilabda szakosztályát is, melynek célja olyan utánpótlás központ kialakítása, mely jelentős szerepet tölt be a hazai utánpótlás nevelésben, képzésben. Idén méltó módon, 2016. május 29-30. között a kézilabda egyik fellegvárának számító budapesti Elektromos Csarnokban ünnepelik Kézilabda Akadémiájuk 5 éves megalakulását, természetesen kézilabda foglalkozásokkal.

Sportolóik, edzőik, és a szülők összefogásával, aktív részvételével új magyar Guinness-rekord felállítása a cél a „Leghosszabb kézilabda foglalkozás” kategóriában, mely rekordot a Magyar Rekord Szövetség a helyszínen felügyeli és hitelesíti. Az egyesület fontosnak érzi a társadalmi felelősségvállalást, a társadalom hátrányos tagjainak támogatását. A KSI SE Kézilabda Szakosztálya az esemény kapcsán a

Csemete Alapítványt támogatja, mely szervezet a szociális otthonokban élő kis és halmozottan sérült gyermekek és fiatal felnőttek életminőségének javítását, valamint a súlyos fogyatékkal élő gyermekek és fiatal felnőttek társadalomba történő integrálódásának elősegítését tűzte ki céljául. Az esemény fővédnökei Simicskó István honvédelmi miniszter, Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora, a Magyar Kézilabda Szövetség tiszteletbeli elnöke és Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke. Védnöke Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára.

A Gála célja:
– 26 órán keresztül zajló, megszakítás nélküli kézilabda-foglalkozás, ezzel
– új magyar Guinness-rekord felállítása, valamint
– a KSI Kézilabda Akadémia 5. születésnapjának közös ünneplése.

A Gála helyszíne:
Budapesti Elektromos Sportegyesület Sportcsarnok
1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.

A Gála időpontja: 2016. május 29., 11:00 órától – 2016. május 30., 13:00 óráig.
Ünnepélyes megnyitó: 2016. május 29. (vasárnap), 10:00 órakor.

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek