Csatlakozás

Legalább egy hét pihenő Tomori Zsuzsannának

Tomori Zsuzsanna

Friss

Legalább egy hét pihenő Tomori Zsuzsannának

A Győri Audi ETO KC első edzésén megroppant Tomori térde, aki idő előtt fejezte be a tréninget. Az első prognózishoz képest azonban komolyabb a helyzet, egy hét teljes pihenést írtak elő a játékosnak, aki így biztosan kihagyja a magyar női kézilabda válogatott összetartását.

A sérülése után felépült Tomori Zsuzsanna részt vett az Audi ETO KC első edzésén az Audi Aréna Győrben. A tréning felénél fájdalmat érzett a műtött térdében, és inkább kiállt a munkából. Kis pihenő után megpróbálta folytatni az edzést, de konzultálva a szakmai stábbal és a klub, helyszínen tartózkodó csapatorvosával, az edzés befejezése mellett döntött. A játékos térdét már MRI-készülékkel is megvizsgálták. „Nem súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. Egy hetes teljes pihenés javallott és közben fizikoterápiás kezelés. Ezt követően kontroll vizsgálatot csinálunk, amely után dönthetünk a további lépésekről!” – nyilatkozta Dr. Szálasy László csapatorvos.

A diagnózis azt jelenti, hogy Tomori Zsuzsanna nem vehet részt a magyar női kézilabda válogatott hévízi egy hetes edzőtáborában.
(Győri Audi ETO KC)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek