Csatlakozás

Ma tárgyalják Knezevics ügyét

Bulvár

Ma tárgyalják Knezevics ügyét

Ma tárgyalja az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) fegyelmi eljárás keretein belül a vasárnapi Bajnokok Ligája mérkőzésén Görbicz Anita lefejelésével kapcsolatos ügyet, amelyet a Buducsnoszt játékosa Knezevics követett el. A montenegrói játékos facebook oldalán kért elnézést:

„Drága Anita, megragadom az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek tőled, a klubodtól, amelyet tisztelek és szeretek, továbbá a nagyközönségtől azért a sportszerűtlenségért, amit tegnap elkövettem. Nemcsak nekem fáj, amit elkövettem, hanem nagyon sok olyan embernek, akit mélységesen tisztelek, köztük neked. Tudom, nincs mentségem, mégis arra kérlek, hogy fogadd el őszinte bocsánatkérésemet, mint bűntudatom bizonyítékát.
Az ilyen viselkedés egyáltalán nem jellemző rám, és mindent meg fogok tenni, ami az erőmből telik, hogy elfeledtessem, és hogy ne erről emlékezzen majd rám az utókor. Tudom, hogy ez nagyon sok erőfeszítést igényel majd, de állok elébe, ahogyan eddig is minden kihívás elé.
Remélem, megerősödve kerülök ki ebből az ügyből, és meg tudom mutatni mindenkinek, hogy Milena Knezsevics igenis tiszteli a fair playt, és él-hal ezért a gyönyörű sportágért”

Fotó:

Tovább
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek