Csatlakozás

Még egy évig biztosan támogatott a fradisták fürdőzése.

Bulvár

Még egy évig biztosan támogatott a fradisták fürdőzése.

Meghosszabbítja támogatásait a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a fradisták számára:

4.5 millió forintnyi összeggel járul hozzá a kézilabdások fürdőzéséhez a következő esztendőben. Kökény Beatrix nyilatkozata szerint a csapat már 2 éve élvezi a cég támogatását, amely leginkább a mérkőzések utáni regenerálódásban és a sérülésekből való mielőbbi felépülésben segíti a játékosokat. A ferencvárosiak ügyvezetője azt is hozzátette: a csapat szeretne idén a Bajnokok Ligájában bejutni a legjobb 4 közé.

Szőke László szerint, mivel a csapat tavaly és az azt megelőző évben is megnyerte a KEK-et, méltón kiérdemelte a fürdőzési támogatást. A döntés mellett szólt az az érv is, hogy a Lukács fürdőt az elmúlt időszakban főként az idősebb korosztály látogatta, emiatt pedig szeretnék elérni, hogy a fiatalabbak és a sportolók számára is kecsegtető legyen a hely, akár az 1960-as években.

Szucsánszki Zita csapatkapitány elmondta, a felkészülés során eddig főleg a védekezésre helyezték a hangsúlyt, a támadások gyakorlása ezután fog elkezdődni. A csapat erősödése abban is megnyilvánul, hogy már két, közel azonos sort tudnak kiállítani a pályára. Tovább folytatva nyilatkozatát Szucsánszki azt is közölte, szeretnék a magyar bajnok Győrt megszorongatni, bár ez meglehetősen nehéznek ígérkezik. A Bajnokok Ligájában alap elvárásnak érzik a selejtezőn való túljutást, azt követően pedig igyekeznek majd a főtáblán is minél erősebb játékot produkálni.

Fotó: www.handball.hu

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

FTC: váltás a jobb átlövő poszton

Szerző 2018-03-07

Átigazolási hírek

Mariama Signaté jövőre is Érden

Szerző 2018-03-07