Csatlakozás

MEGHATÓ LÁTOGATÁS A REMÉNYSUGÁR ALAPÍTVÁNYNÁL

Friss

MEGHATÓ LÁTOGATÁS A REMÉNYSUGÁR ALAPÍTVÁNYNÁL

Csapatunk meglátogatta a szegedi Gyermekonkológiai Osztályt. Jonas Källman, Juan Carlos Pastor és Juhász Levente adományt adott át a „Reménysugár” a Dél-alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány számára.

Hat éve tart az a kapcsolat, amely egyre szorosabb. A „Reménysugár” a Dél-alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány és a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapata összetartó ereje egyre nagyobb. Egykor Vadkerti Attila révén ismerkedtünk meg, és alakítottunk ki dr. Bartyik Katalinnal remek kapcsolatot, majd már dr. Kovács Dénes is a kis csapatunkat erősíti. Segítünk, méghozzá olyan gyerekeknek, akik nagy küzdelemben élik az életüket, szeretnének meggyógyulni, újból játszani, suliba járni.

Csütörtök délelőtt Juhász Levente cégvezető, Juan Carlos Pastor vezetőedző és a csapatkapitány, Jonas Källman érkezett a szegedi onkológiai osztályra.
Ez nem egy kötelező látogatás volt, hanem érzésekkel teli. Előbb Kovács Dénes, majd Bartyik Katalin mesélt az osztályról, a gyerekekről, a gyógyulásról. Mindenki kérdezett, csendben, figyelemmel hallgatta a kis beszámolót.

– Sokat köszönhetünk a MOL-PICK SZEGED-nek – mesélt Kovács Dénes rólunk –, amikor meccset játszik a csapat, akkor mindig mondjuk a gyerekeknek, hogy szorítsanak, mert ma pályára lépnek a kékek, és nyerniük kell. Így volt ez a Paris SG elleni meccsnapon is. Lehet, mi is adtunk egy kis erőt a fiúknak, hogy sikerüljön legyőzni a híres francia együttest. Nagyon szép a mi kapcsolatunk. A fiúk is küzdenek mindennap, és a gyerekek is. De jó érzés azt tudni, hogy olyan példaképeink lehetnek, akik segítenek a gyógyulásban.– Megható dolog hallgatni a szavakat – vette át a szót a kapitány, az igazi példakép, Jonas Källman. – Fontos nekünk, hogy segítsünk, vívják meg sikerrel a betegséggel a küzdelmet a gyermekek. Most hoztunk egy kis ajándékot, de ígérjük, hogy visszatérünk, és akkor egy nagy MOL-PICK SZEGED-képet hozunk el, amit mindenki aláír. Jó hallani, hogy a gyerekek szeretnek bennünket, még innen is szurkolnak, ez nagyon megható. Biztos, hogy elmesélem a többieknek is, hogy micsoda kis szurkolóink vannak.

(MOL-Pick Szeged)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek