Csatlakozás

Megkezdődött a munka jövőért !

Friss

Megkezdődött a munka jövőért !

A Magyar Kézilabda Szövetségben megkezdte munkáját az MKSZ ad hoc testülete. A szervezet célja, hogy a sportág neves szakembereinek vezetésével lefektesse azokat az alapelveket, amelyek révén a magyar kézilabdázás tartósan a világ élvonalában maradhat.

A testület első ülésén valamennyi szakember megosztotta gondolatait a sportág legfontosabb kérdéseivel, problémáival kapcsolatban, kiemelten kezelve az utánpótlás- és edzőképzést, a versenyrendszert és a Magyarországon szereplő külföldi játékosok és edzők témáját. A szakmai grémium a tervek szerint kéthetente tart ülést, és egy-egy alkalommal egy témát jár körül kiemelten, tevékenysége végén pedig a tavasz folyamán megfogalmazza javaslatait az MKSZ Elnöksége felé.

Az ad hoc testület tagjai: Elek Gábor, Éles József, Györfi János (szakmai vezető), Hajdu János, Imre Vilmos, Kersch Ferenc (operatív vezető), Kovács László, Kovács Péter, Marczinka Zoltán (szakmai vezető), Marosi László, Mocsai Lajos, Németh András, Pálinger Katalin, Radulovics Bojana, Róth Kálmán, Zsiga Gyula

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek