Csatlakozás

Meglepő siófoki változások!

Friss

Meglepő siófoki változások!

Gyökeres változások: Dalmose és 5 játékos távozik

A Siófok KC hivatalosan bejelenti, hogy Christian Dalmose, Daniela Piedade, Macarena Aguilar, Silje Petersen, Valentyna Salamakha és Irina Nikitina közös megegyezéssel távozik a klubtól.
A Siófok KC 2015.március 27-én a dán Christian Dalmose-t nevezte ki vezetőedzőnek azzal a határozott céllal, hogy a 2015/2016-os bajnoki szezonban a csapat dobogós helyezést érjen el a magyar női kézilabda bajnokságban és kiemelkedő eredményt a kupasorozatokban. Az elvárt eredmények ( 8.hely a bajnokságban, korai kiesés a kupasorozatokból ) elmaradása miatt a klub vezetősége értékelte a kialakult helyzetet. A gyenge szereplésben közös a játékosok és a menedzsment felelőssége, a megfelelő következtetéseket le kell vonni. A jövőben egy új koncepció mentén kell tovább építeni a klubot, ezért az a döntés született, hogy a Siófok KC Christian Dalmose, és a játékosok közül Daniela Piedade, Macarena Aguilar, Silje Petersen és Valentyna Salamakha szerződését közös megegyezéssel felbontja. Irina Nikitina szerződése lejár, így ő szintén távozik klubunktól. A Magyar Kézilabda Szövetség azon döntése értelmében, miszerint az NB I-ben a 2016–2017-es szezonban a nőknél legfeljebb négy külföldi kézilabdázó játékengedélye váltható ki a szezonra csapatonként és minden további külföldi sportoló játékengedélyének kiváltása kézilabdázóként 3 millió forint térítés mellett lehetséges, megerősítette az SKC vezetőségét a döntések meghozatalában.

Az új vezetőedző személyével, a jövő évi játékoskerettel és az új koncepcióval kapcsolatban minden további információt hamarosan közzé teszünk.

(Siófok)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.17. szombat

Szerző 2018-02-17

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13