Csatlakozás

Mikulás napi jótékonysági adománygyűjtés

Friss

Mikulás napi jótékonysági adománygyűjtés

A december 6-án, 18 órakor megrendezésre kerülő Vardar Szkopje elleni SEHA Liga mérkőzés előtt ismét jótékonysági gyűjtést szervezünk az Arénában. Ezúttal a Veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztályának és a Bébi koraszülött Mentő Alapítvány részére várjuk az adományokat, melyeket a belépést követően az aréna előterében lévő standnál adhatnak le szurkolóink 17 órától, egészen a meccs kezdetéig.

Az Alapítvány és a gyermekosztály képviselői köszönettel veszik a pénzadományt is, amelyhez adománygyűjtő urnát is kihelyeznek, emellett elsődlegesen szükségük lenne textilpelenkára, eldobható pelenkára (lehetőleg kisebb méret 2-4-6 kg) plüsstakaróra és csecsemőruhára, amelyeket a beteg gyerekek kezelésére, ápolására fordítanák. Éppen ezért kérjük, hogy ezek az adományok új vagy jó állapotú textíliák legyenek.
Továbbá örömmel fogadják a már nem használt, de újszerű játékok felajánlását is a gyűjtés során, úgymint társasjátékok, babák, autók, mesekönyvek, színezők. Ezek a gyermekosztály közösségi termébe kerülnek.
Az Aréna előtti téren, amennyiben éppen nem zajlik mentés, az Alapítvány koraszülött mentőautója is megtekinthető lesz.

Ezzel párhuzamosan, szintén a Vardar elleni mérkőzés előtt a budapesti Cseppkői Gyermekotthon lakói – akik közül többen is a helyszínen szurkolnak majd a Veszprém csapatának – részére is gyűjtést szervezünk. Várunk minden újszerű és használható gyermekruhát és sporteszközt, amelyekkel örömet lehet szerezni a hátrányos helyzetű gyermekeknek. Kérjük, ezeket az adományokat szintén az aréna előterében, az erre a kijelölt helyre tegyék le.

Nagylelkű segítségüket előre is köszönjük!
(Veszprém)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek