Csatlakozás

Most kezdődik a haddelhadd

Grundfos Tatabanya

Friss

Most kezdődik a haddelhadd

Most kezdődik a haddelhadd Kedden a kötelező orvosi vizsgálattal kezdetét vette a csapat nyolchetesre tervezett felkészülése. Az első tréning a hagyományos focimeccsel kezdődött, amely előtt Jaksi melegítette be a társaságot. Itt volt már minden új fiú, és mindenki nagy odaadással vetette magát a közös munkába.

Milyen lesz az új csapat? – kérdeztük Matics Vladan vezetőedzőtől.

Tíz új játékos érkezett – mondta. – Éppen ezért hosszabb, 52 napos alapozást képzeltünk el. Nem lesz könnyű edzői feladat a sok jó játékosból egy jó csapatot kovácsolni, de remélem, ebben a srácok is partnerek lesznek.

Önre mindig is jellemző volt, hogy egy kézilabdázó esetében nem csupán a kvalitásai, hanem az emberi tulajdonságai is fontosak.

Ez most is így van. Fontos, hogy a pályán kívül is, ki, milyen ember. Minden játékos után érdeklődtem, mielőtt leigazoltuk volna. Mindegyikükről pozitív véleményeket hallottunk. Ez bíztató a jövőre nézve. Ismét egy jószellemű, egymásért küzdeni tudó együttes jöhet össze Tatabányán.

Mennyi edzőmeccset terveznek, és mikor kerül elő a labda?

Elképzeléseink szerint a bajnoki nyitányig tizenkét előkészületi mérkőzést vívunk. A labda pedig már az első napon szerephez jutott, és nem csupán a focinál… Egyébként az első két hétben rávezető jellegű tréningek lesznek. Majd a második héttől komoly erőnléti edzések következnek meccsekkel fűszerezve. Mivel a felkészülési találkozók jelentik a legjobb terhelést.

Mire számíthatnak a szurkolók?

Szerintem, legalább három-négy hónap szükséges ahhoz, hogy a csapat csúcsormába kerüljön. Ez pedig azt jelenti, nehéz féléve elé nézünk.

(Tatabánya)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek