Csatlakozás

Negyedik alkalommal hosszabbít a B. Braun és a Gyöngyösi Kézilabda Klub

Bulvár

Negyedik alkalommal hosszabbít a B. Braun és a Gyöngyösi Kézilabda Klub

Negyedik alkalommal hosszabbít a B. Braun és a Gyöngyösi Kézilabda Klub

– a sikeres együttműködés a 2014/2015-ös szezonban is folytatódik

A gyöngyösi férfi kézilabdacsapat 2011 óta szerepel B. Braun Gyöngyös néven a magyar élvonalbeli bajnokságban. A névadó szponzori támogatás által biztosított kiszámítható háttér és szakmai hozzáértés a szurkolók, a városvezetés, valamint a felek nagy örömére az elmúlt években stabil eredményeket hozott, és a csapat az idei szezonban sorozatban harmadik alkalommal végzett a hatodik helyen a bajnokság tabelláján. Az együttműködést meghosszabbító megállapodást június 16-án írták alá Gyöngyösön.

1991-es alapítása óta a B. Braun gyöngyösi gyára a régió egyik legnagyobb munkaadójává nőtte ki magát, ezért a cégcsoport kötelességének érzi, hogy családi vállalkozásként világszerte képviselt értékeivel összhangban és egyben mint a térség meghatározó gazdasági szereplője részt vegyen a helyi közösség építésében. Ennek egyik legjobb eszköze a helyi kézilabdaklub támogatása, amelynek közösségformáló ereje vitathatatlanul egyre erősebb és kiterjedtebb a régióban.

A Gyöngyösi Kézilabda Klub és a B. Braun között létrejött névadó szponzori szerződés ünnepélyes aláírásán részt vett Horn Péter, a B. Braun-csoport magyarországi vezérigazgatója, Bognár József termelési igazgató, a gyöngyösi gyár vezetője, valamint Marczin Zsolt, a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöke és Szőllősi Károly, a Gyöngysport Kézilabda Kft. ügyvezetője.
„Vállalatcsoportunk és a csapat közötti együttműködés az évek során egyre szorosabbra fonódott – ezt bizonyítják nemcsak a közösen elért sikerek, hanem azok az egyéb közös aktivitások, kezdeményezések, amelyekben együttes erővel teszünk a helyi közösségért és a rászorulók megsegítéséért. Mindez jól mutatja, hogy ugyanazon irányba haladunk és egymást erősítjük, ezáltal egyre jobb eredményeket elérve mind a sport, mind pedig az orvosieszköz-gyártás terén” – mondta el Horn Péter vezérigazgató köszöntő beszédében.
„Büszkék vagyunk arra, hogy következetes és kitartó munkánk eredményeként immár negyedik éve egy olyan világcég nevét viselhetjük, mint a B. Braun. Mára együttműködésünk túlmutat egy egyszerű szponzori megállapodáson, amellyel csaptunk nem pusztán anyagi forrást nyer, hanem egyben elkötelezettséget és kitartást tanul, nemcsak a sportpályán, hanem akár egy jó ügy érdekében. A támogatóink által nyújtott biztonság a csapat játékában is tükröződik, s az elmúlt három év során sikerült biztos pozíciót kiharcolnunk a bajnokság élvonalában. Reméljük, hogy a 2014/2015-ös szezonban tovább erősödünk és sikerül a tabellán még előrébb lépnünk” – tette hozzá Marcin Zsolt, a klub elnöke.

A csapat tagjai jelenleg jól megérdemelt nyári szabadságukat töltik, de hamarosan elkezdődik a felkészülés a következő szezonra, amely még több izgalmas mérkőzést ígér, mind a klub, mind pedig
a szurkolók számára.

Forrás: B.Braun Gyöngyös

Fotó: B.Braun Gyöngyös

Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13