Csatlakozás

Négygólos siker Göppingenben

Friss

Négygólos siker Göppingenben

A hét eleje óta Németországban, a Metzingen vendégeként edzőtáborozik akadémiánk felnőtt együttese. Zdravko Zovko tanítványai szűk egy hetet töltenek Németországban, ahol a napi tréningek mellett felkészülési találkozókat is játszik a csapat. Jó hír a mieink háza tájáról, hogy már a válogatottak, Kovács Anna és Oguntoye Viktória is csatlakozott a kerethez, az viszont már kevésbé örömteli, hogy utóbbi sérülten érkezett vissza a nemzeti csapat edzőtáborából, s mivel állapota nem javult, ezért pénteken idő előtt hazatér, hogy Dunaújvárosban kezeljék derékbántalmait.

A csapat egészséges része azonban keményen gyakorol, s emellett edzőmérkőzésekkel is készül az új idény kihívásaira. A mieinkre három felkészülési meccs vár a héten, melyekből az elsőt már le is játszották szerdán este, méghozzá a német első osztályban szereplő Göppingen otthonában. Zdravko Zovko együttese 16-11-es félidei vezetés után 31-27-re nyert a jól felkészített házigazdák ellen úgy, hogy az eddigi mérkőzésekhez hasonlóan most is minden játékosának lehetőséget adott a szakvezetés.

Göppingen – DKKA 27-31 (11-16).Gólszerzőink: Hornyák 5, Azari 3, Szalai 3, Micijevic 2, Vincze 5, Kovács A. 5, Termány 2, Molnár 1, Karnik 1, Kudor 2, Klujber 2.

(DKKA)

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13