Csatlakozás

Nem kell műteni Kiss Évát

Friss

Nem kell műteni Kiss Évát

Az előzetes orvosi várakozásoknak megfelelően szerencsére nem súlyos a Győri Audi ETO KC kapusának, Kiss Évának a sérülése.

A keddi napon elvégzett kontroll MRI-vizsgálat jó hírekkel szolgált.
Kiss Éva a csapat múlt heti edzésén szenvedett sérülést. A játékosnak az első vizsgálatokat követően kisebb kihagyást valószínűsítettek, de a sérülés mértékéről biztosat egy újabb kontroll után tudott mondani Dr. Szálasy László csapatorvos.

„Az alkalmazott kezelés mellett térd tájéki panaszai jelentősen csökkentek, de egy biztonsági MRI vizsgálatot elvégeztünk. A felvételeken műtéti ellátást igénylő elváltozást nem találtunk, az észlelt kisebb elváltozások várhatóan további egy hét fizikoterápiás kezelés után már különösebb panaszokat nem fognak okozni.” – nyilatkozta a csapatorvos

Kiss Éva nem tudott most részt venni a magyar női kézilabda válogatott kétnapos összetartásán, és biztosan kihagyja a Győri Audi ETO KC siófoki vendégszereplését is. Egy hét múlva azonban már edzésmunkát végezhet, és reményeink szerint a csapat rendelkezésére állhat a Bajnokok Ligája középdöntőinek kezdetére.

(Győri Audi ETO KC)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13