Csatlakozás

Nemzetközi hírek

Friss

Nemzetközi hírek

Németországban sem könnyű szponzort találni.Füchse Berlin csapatvezetője Bob Hanning panaszkodott a Tages Spiegelnek, hogy a kézilabda Bundesliga indulása előtt 9 héttel még nincs a csapatnak fő támogatója. Nem talált mez reklámozót. A költségvetésükből hiányzik több mint félmillió EUR. Ez tíz év óta nem fordúlt elő.Vannak kedvező tárgyalások, de még nem kapott végleges választ.

Megegyezett a SG Flensburg-Handewitt és a HSV Hamburg, hogy Drasko Nenadic a Hamburgban folytatja a pályafutását. A 25 éves, 202 cm magas szerb válogatott 2 év után váltott egyesületet.

Dániában a Viborg HK női csapatának a költségvetése ötven százalékkal csökkent ebben az évben. Ez meglátszik a csapat jelenlegi összeállításában.Távozottak között vannak válogatott játékosok: Maria Fisker (CSM Bukarest), Sanja Damnjanovic (Vardar Skopje), Isabella Gulldén (CSM Bukarest), Chana Masson (HC Odense), Mette Gravholt (Nykøbing Håndbold), Louise Burgaard (FC Midtjylland), Helena Mikkelsen (SV Union Halle-Neustadt), Sarah Andreasson (SV Union Halle-Neustadt), Maura Visser (SG Bietigheim). A keretet utánpótlás játékosokkal egészitik ki.

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek