Csatlakozás

Nincs szünet Veszprémben!

Friss

Nincs szünet Veszprémben!

Hét magyar fiatal is érkezhet még a Telekom Veszprémbe! Több játékos is kiszemelt a juniorok közül.

A Veszprém Handball Zrt. a következő szezonra hét fiatal magyar játékosnak kíván lehetőséget biztosítani a bemutatkozásra a BL döntős, 24x-es magyar bajnok együttesben.

Eklemovics Nikola sportigazgató javaslatai alapján Sabate mesternek mintegy 25 játékos áll majd rendelkezésére a különböző bajnokságokban, kupákban ahhoz, hogy mindig a legfrissebb, leginkább ütőképes csapat alkossa az áttörhetetlen hatos falat.

A sportigazgató a handballveszprem.hu kérdésére elmondta, hamarosan lezárulnak a tárgyalások, és mindenki megtudhatja a fiatal magyarok névsorát is. Eklemovics természetesnek tartja, hogy az idei szezonban sok kiváló képességű játékosra lesz szüksége a Telekom Veszprémnek, így a szerződtetett játékosok mellett könnyen lehet, hogy a legjobb juniorok is szóhoz jutnak majd a felnőtt csapatban. Eklemovics annyit elárult, hogy a juniorok közül a kiszemeltek között van Tóth Attila, Szita Zoltán és Szeitl Erik is. „Ők lehetőséget kapnak, hogy bizonyítsanak Sabate mesternél” – tette hozzá.
Eklemovics elmondta még, hogy „Nemcsak nekünk, hanem az egész magyar kézilabdának szüksége van tehetséges fiatalokra. Bennünk is bíztak az edzőink, mi is megkaptuk annak idején a játéklehetőséget, ugyanezt meg kell adnunk a mai feltörekvő korosztálynak. Viszont az is igaz, hogy ezzel együtt eredményesnek is kell lennünk, úgyhogy óvatos egyensúlyra, nagy nevekre, sztárokra és harcos fiatalokra egyaránt szüksége lesz Sabate mesternek és stábjának.”

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.24. szombat

Szerző 2018-02-24

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Jól sikerült bemutatkozás

Szerző 2018-02-22
Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13