Csatlakozás

Női kézi: Hajdu János pótolhatja Böhn kapitányt

Bulvár

Női kézi: Hajdu János pótolhatja Böhn kapitányt

A Nemzeti Sport információi szerint Hajdu János pótolhatja a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát, Karl Erik Böhnt, aki már biztosan nem lesz ott a válogatott kispadján a decemberi szerbiai vb-n.A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége jövő kedden tárgyal arról, ki helyettesíti ideiglenesen a decemberi szerbiai világbajnokságon az Oslóban leukémiával kezelt szövetségi kapitányt, Karl Erik Böhnt.

A Nemzeti Sport szerint a legesélyesebb jelöltnek a klubfüggetlen Hajdu János tekinthető, aki állt már a férfiválogatott élén (1999–2001, 2008–2009), a női válogatottat pedig olimpiai negyedik helyig dirigálta 2008-ban, „ideiglenes” kapitányként. Neki nem lenne szokatlan a beugrás.

„Tárgyaltam már a szövetség vezetőivel, de egyezségre még nem jutottunk – mondta lapunknak Hajdu János.

„Hangsúlyozom, ideiglenes megoldásról van szó, hiszen valamennyien visszavárjuk Böhn kapitányt. Rengeteget kaptam a kézilabdától, és ha segíthetek, azzal egy kicsit vissza tudnék adni a sportágnak. A nemzeti akadémián betöltött főállásomból ki tudnék lépni annyi időre, amíg a világbajnokságra felkészítem és elviszem a csapatot. Erről már beszéltem is az akadémia vezetőjével, Mocsai Lajossal, aki azt mondta, mi, kézilabdások nagy család vagyunk, megtaláljuk a legjobb megoldást. Az egyeztetések még folynak, a végső döntést a szövetség elnöksége hozza meg.”

Forrás: www.nemzetisport.hu

Fotó: www.kezilabda.hu

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek