Csatlakozás

Női kézi: Lunde-Borgersen babát vár, vége a válogatottságnak

Bulvár

Női kézi: Lunde-Borgersen babát vár, vége a válogatottságnak

Második babáját várja Kristine Lunde-Borgersen, akire így a jövőben alighanem már nem számíthat a norvég női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Thórir Hergeirsson.„Egy terhesség egyrészt mindig a megfelelő időben jön, másrészt pedig sohasem, de természetesen nagyon boldogok vagyunk” – nyilatkozta második gyermekük érkezésének bejelentése alkalmából a győri Katrine Lunde ikertestvére a norvég Tv2-nek.

A 33 éves játékos – aki klubszínekben a kristiansandi Vag Vipersben szerepel – ugyanakkor nem zárta ki, hogy még visszatér a pályára.

„Nagyszerűen érzem magam a nemzeti csapatban, de nagyon kétlem, hogy még egyszer képes leszek annyi energiát belefektetni, hogy ismét visszatérjek. Rendkívül kemény volt az első várandósság utáni időszak, a határaimat feszegettem. Ugyanakkor soha ne mondd, hogy soha, és nem szeretném teljesen bezárni magam mögött az ajtót” – mondta a kétszeres olimpiai bajnok (2008, 2012) játékos, akinek első gyermeke a két olimpia között született.

A norvég válogatott így Kristine Lunde nélkül lesz kénytelen megvívni az ősszel kezdődő Európa-bajnoki selejtezőket, és az irányító biztosan kihagyja az év végi, szerbiai világbajnokságot is.

Forrás www.nemzetisport.hu

Fotó: www.tv2.no

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek