Csatlakozás

Női kézi: napi 3 edzés, kommandó, lávabarlang – a Kanári-szigeteken az ETO

Bulvár

Női kézi: napi 3 edzés, kommandó, lávabarlang – a Kanári-szigeteken az ETO

A Győri ETO KC női kézilabdacsapata a napokban a Kanári-szigetekhez tartozó Lanzarote szigetén készül a következő évadra. A pompás környezetben rendkívül kemény terhelésnek vannak kitéve a lányok: Ambros Martín kedden két, szerdán három edzést írt elő, amelyek közül az egyik valódi különlegességgel bírt – a történésekről a győriek hivatalos honlapja (gyorietokc.hu) és Facebook-oldala közölt részleteket.A győriek nem pihenni utaztak a Kanári-szigetekre. Szerdán például már reggel fél nyolckor a konditeremben voltak a lányok, a tréning után pedig egy érdekes erőpróba, csapatépítő tréning várt a BL-győztes együttes tagjaira.

Egy híres dán exkommandós, B. S. Christiansen – aki mára Skandinávia egyik legkeresettebb mentális trénere lett – a szigeten nyaral, és Ambros Martín kérésére tartott egy foglalkozást a győrieknek. A játékosok egymással versenyeztek egy pályán, ami biciklizésből, futásból és célba dobásból állt. A játék „természetesen” ezúttal is a híresen jó állóképességgel büszkélkedő Heidi Löke győzelmével ért véget. (A videó forrása: a Győri Audi ETO KC hivatalos Facebook-oldala.)Mint kiderült, a kapus Katrine Lunde már ismerte korábbról az edzőtábor helyszínét, hiszen a norvég válogatottal több alkalommal is megfordult a Club La Santában, Lanzarote szigetén.

„Korábban többször edzettünk már itt a válogatottal, Heidi is és én is. Azt gondolom, jó választás volt idejönni, hiszen minden feltétel adva van, hogy az ilyenkor szükséges munkát elvégezzük, de emellett maga a környezet is csodálatos” – nyilatkozta a klubhonlapnak az olimpiai bajnok kapuvédő.

Forrás: www.nemzetisport.hu

Fotó: gyorietokc.hu

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek