Csatlakozás

Női kézi NB I: a Halasnál úgy látják, tudják vállalni az indulást

Bulvár

Női kézi NB I: a Halasnál úgy látják, tudják vállalni az indulást

Péntekig lehet leadni a nevezéseket az első osztályú női kézilabda-bajnokság 2013–2014-es szezonjára. Az már korábban kiderült, hogy a papíron kieső DVSC benevez, a papíron feljutó Szekszárd szinte biztosan nem, kérdéses volt viszont a hatodik hely megszerzésével az előző idény legnagyobb meglepetését szerző, de anyagi nehézségekkel küszködő Kiskunhalas NKSE sorsa.

„Nevezünk – jelentette ki határozottan Kovács Attila, a Halas elnöke. – Úgy ítéltük meg, tudjuk vállalni az indulást, és reményeink szerint végig tudjuk csinálni a következő idényt. Sajnos hiába szerepeltünk kiemelkedően az elmúlt évadban – csak kegyelemkenyéren maradtunk az első osztályban, aztán sorra előztük meg a vetélytársakat –, és hiába állt mellénk az önkormányzat is, jó néhány támogatónk nem váltotta be az ígéreteit, nem állt a csapat mellé. Most új szponzorokat kellett keresnünk, akikkel a napokban is tárgyalunk, és egyelőre úgy tűnik, találkoznak az elképzeléseink.”

Már csak az a kérdés, milyen csapattal vág neki a Halas az új idénynek, hiszen a több hónapos tartozások még a játékosok tömeges elvándorlását vetítették előre, sőt Golovin Vlagyimir edző, a beállós Szamoránsky Anikó és az átlövő Drávai Gyöngyi el is ment Siófokra, a kapus Lengyel Edit és az ugyancsak beálló Borkowska Kata pedig visszavonult.

„A többiek viszont maradnának – árulta el Kovács Attila. – Csak azt kérték, rendezzük az elmaradásainkat, és ez is a célunk. Két beállóst viszont mindenképp szerződtetnünk kell, miként új edzőt is. Már megvannak a jelöltek, július elején az új tréner alá is írhat. Bizakodó vagyok, mert bár valóban voltak nehézségeink, igyekszünk kilábalni belőlük.”

Forrás: www.nemzetisport.hu

Fotó: www.sodiz.hu

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek