Csatlakozás

Női kézi: Steinbach győztes meccsen mutatkozott be a Fradiban

Bulvár

Női kézi: Steinbach győztes meccsen mutatkozott be a Fradiban

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata, amely 36–22-re nyert a Siófok ellen a Népligetben. Ezen a találkozón mutatkozott be az FTC-ben Szikora Melinda és Laura Steinbach.

 

A fradi.hu beszámolója szerint öten hiányoztak az FTC-ből, Nerea Pena és Szamoránsky Piroska a kispadon ültek ugyan, de játszani még nem tudtak, Szekerczés Luca, Ferenczi Annamária és Mészáros Rea pedig a junior válogatottal készülnek. A Siófok csapatában több korábbi ferencvárosi játékos is pályára lépett. Dajka Bettina, Deáki Dóra, Lukács Viktória, Németh Csilla, Pastrovics Melinda és Szamoránsky Anikó is több éven át erősítette a fővárosi együttest. Továbbá a volt ferencvárosi junior edző, Golovin Vladimir is a Balaton-parti együttest erősíti 2013 nyarától.

A Fradi már az elejétől kezdve magához ragadta a kezdeményezést, a játékrész felénél pedig pályára lépett Laura Steinbach is, aki nem sokat tétlenkedett, mielőtt megszerezte első ferencvárosi találatát. A zöldek végül könnyed sikerrel indították a felkészülési meccsek sorát.

NŐI KÉZILABDA, FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FTC-Rail Cargo Hungaria–Siófok KC 36–22 (18–6)

Forrás: www.nemzetisport.hu

Fotó: www.sportjegyek.hu

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek