Csatlakozás

Ortega szerint erősödött a csapat, meglehet a kölni négyes döntő

Bulvár

Ortega szerint erősödött a csapat, meglehet a kölni négyes döntő

Megkezdte a felkészülést a férfi kézilabda NB I-ben szereplő MKB Veszprém. Az együttes vezetőedzője, Carlos Ortega úgy érzi, az érkezőkkel a csapat tovább erősödött, ami elég lehet ahhoz, hogy a négy közé jussanak a Bajnokok Ligájában

.– Sokan kérdezik, hogy BL-döntős lesz-e a csapata?
– Igen, a legtöbb szurkolónkat és a médiát csakis ez foglalkoztatja – mondta Carlos Ortega, a veszprémiek edzője a Nemzeti Sportnak.

– Zavarja?
– Dehogy! Ez a dolgunk. A lecke változatlan, a bajnokságban és a Magyar Kupában az első hely, a BL-ben a négybe jutás a cél. Ezt könnyű kimondani, az odáig vezető út viszont megint borzalmasan nehéz lesz. Tavaly ezt majdnem végigjártuk, a Kiel elleni negyeddöntőben hajszálon múlt a sikerünk.

– Erősebb ez a Veszprém, mint az előző évadbeli?
– Egy kicsivel, ami talán elég lesz, hogy eljussunk a kölni négyes döntőbe. Két újoncunk, Momir Ilics és Carlos Ruesga nagyon fontos szerepet játszhat ebben.

– Máris nagy a nyomás a csapaton?
– Jelenleg főleg rajtam, mert az eredményekért én felelek, de persze a csapaton is. Amit kijelenthetünk, készülünk a magyar és a nemzetközi megméretésekre, és a csapat remélhetőleg képes lesz minden szinten a legjobbat nyújtani.

– Bő a keret. Miként tervezi a szűkítést?
– Ez nem csupán az én feladatom, és nagyon nehéz feladat, súlyos döntéseket kell meghozni. Az együttes gerince már összeállt, és a még megoldásra váró kérdéseket is hamarosan megoldjuk.

Forrás: www.nemzetisport.hu

Fotó: NS-archív

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek