Csatlakozás

Örülünk, hogy segíthettünk!

Audi-ETO

Friss

Örülünk, hogy segíthettünk!

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat egyik missziója a fogyatékkal élő embertársaink társadalmi elfogadásáért tevékenykedik.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) felkérésére a Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház programjai közé tartozik a „Fogyatékossággal Élők Sportnapja”, melynek a hagyományokhoz hűen idén is Győr adott otthont. Danyi Gábor vezetőedző és csapatunk néhány tagja is segédkezett az eseményen, a csapatversenyek eredményhirdetésén kupákat, érmeket és okleveleket adtak át a résztvevőknek.

A 2017 nyarán az EYOF (Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál) fő helyszínéül szolgáló Olimpiai Sportpark multifunkcionális csarnokában került megrendezésre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Esély Sportnap elnevezésű rendezvénye, melynek célja, hogy elősegítse a fogyatékkal élők integrációját. A Győri Audi ETO KC képviseletében örömmel tett eleget a felkérésnek a vezetőedző, Danyi Gábor, valamint a csapat tagjai – Puhalák Szidónia, Veronica Kristiansen és Kari Brattset –, és nyújtották át a díjakat a versenyszámok győzteseinek. Az eredményhirdetést követően a játékosok örömmel álltak össze néhány közös fotóra, osztották ki az aláírásokat és fogadták a jókívánságokat a lelkes versenyzőktől!

(Győr)

Tovább
hirdetés
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolási hírek

Az örökifjú Ceglédre igazolt

Szerző 2019-08-04

Átigazolási hírek

SZERETNÉK A CSAPAT VEZÉRE LENNI!

Szerző 2019-07-25

Átigazolási hírek

Vissza Gyöngyösre

Szerző 2019-06-27