Csatlakozás

Penge váltás SEHA ügyben!

Friss

Penge váltás SEHA ügyben!

A PICK Kézilabda Zrt. az Origón 2016. április 05. napján megjelent „ Így nem lett a miénk a világ második legjobb bajnoksága” című cikkéhez és a cikkben megjelent valótlan állításokhoz az alábbi közleményt adja ki.

A cikk szerzője a tegnapi napon 13 óra 46 perckor írásban megkereste klubunk vezetőit a SEHA Ligában való indulással kapcsolatosan és megküldte a kérdéseit.

Akkor telefonon azt a tájékoztatást kapta, hogy még az este folyamán megküldjük kimerítő válaszainkat a feltett kérdésekre. Szögi Nándor Operatív Igazgató a Klub álláspontját 19 óra 47-kor emailen megküldte a cikk szerzőjének.

A cikk – a Klubunk válaszát és álláspontját be nem várva – 19.06 perckor megjelent azzal, hogy a végén utal arra, hogy amennyiben megkapja a válaszunkat, akkor azt szintén közzé teszik. Erre a jelen közlemény kiadásáig nem került sor, így kénytelenek vagyunk saját magunk tájékoztatni mindenkit a tényleges állapotról.

A Magyar Kézilabda Szövetség 2016. március 05. napján küldött egy levelet részünkre, melyben azt a tájékoztatást adták, hogy felmerült az az elképzelés, miszerint 4 magyar csapat elindulna a SEHA Ligában (a levelet közzé tesszük). Szó sem volt arról, hogy a SEHA Ligában játszó csapatok indulnának a Magyar Bajnokságban, erről az elképzelésről mi is csak vasárnap a sajtóból értesültünk. Kijelentjük, hogy a SEHA Ligával 2 éve minden kapcsolatot megszakítottunk, így az eleve nem lehet igaz, hogy felénk részükről ilyen megkeresés érkezett volna. Felajánlottuk a cikk írójának, hogy amennyiben az általunk leírtakkal szemben más (igazolható) bizonyítéka van, akkor ismeretlenül is hozzájárulunk annak közléséhez, azonban ilyen bizonyítékok nem kerültek elő ismereteink szerint, egyben ez is jelzi a cikkben leírtak komolyságát.

elnok

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek