Csatlakozás

Rengeteg adomány érkezett – köszönjük!

Friss

Rengeteg adomány érkezett – köszönjük!

Idén is sikeres volt a karácsonyi jótékonysági akciónk.Klubunk ismét jótékonysági gyűjtést szervezett, ezúttal a Veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztályának és a Bébi koraszülött Mentő Alapítvány, valamint budapesti Cseppkői Gyermekotthon lakói részére.

A Telekom Veszprém – Vardar Skopje SEHA Liga mérkőzésre meghirdetett Mikulás napi jótékonysági felhívásunkra renget adomány érkezett. Köszönjük a szurkolóknak, partnereinknek azt a sok felajánlást, amelyekkel örömet szereztek a hátrányos helyzetű gyermekeknek, és hozzájárultak az Alapítvány működéséhez.

„Ezúton szeretnénk megköszönni a keddi SEHA LIGA meccs keretében lezajlott adománygyűjtés lehetőségét, a szervezést, a segítséget annak lebonyolításában! Önöknek hála, a közel 2200 eldobható pelenka, a 100 textilpelenka, a 3 zsák babruha és babaápolási cikk, valamint a szintén 3 zsák gyermekjáték mellett az adománygyűjtő urnánkban összegyűlt 495.300 Forint pénzadomány gyűlt össze! Minden tárgyi és pénzadomány a beteg gyerekek és koraszülöttek javát fogja szolgálni, köszönet értük!

A csapatnak további sportsikereket, mindenkinek Áldott Ünnepeket kívánok az Alapítvány és a Gyermekosztály dolgozói nevében!

Dr. Tenk Tamás
Ügyvezető

Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány”
A budapesti Csepkkői Gyermekotthon lakói sem tértek haza üres kézzel, hiszen rengeteg ruha, játék, szaloncukor, mikuláscsomagok mellett a Magyar Telekom felajánlásából DVD lejátszókat és DVD-ket, az Aquincum Hotel Budapest jóvoltából pedig egy kétnapos meghívást kaptak a gyerekek. A gyermekotthon vezetői ezúton köszönik a nagylelkű segítséget minden adományozónak!

Az otthon lakói közül többen is ellátogattak a mérkőzésre a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség sportolóival együtt, és találkozhattak Gulyás Péterrel és Ligetvári Patrikkal, akik örömmel fotózkodtak a gyerekekkel és dedikált autogramkártyákat osztogattak.
(Veszprém)

Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek