Csatlakozás

Sajtótájékoztató Veszprémben

Friss

Sajtótájékoztató Veszprémben

Az átalakult Veszprémi Kézilabda Sport Egyesület és a csapatot működető Veszprém Handball Team Zrt. sajtótájékoztatót tartott a mai napon, amelyen a részvevők tájékoztatták a médiát a közelmúlt változásairól, valamint a jövőbeli tervekről.

Szabó János, a Veszprémi Kézilabda Sport Egyesület elnöke: Köszönöm, hogy ilyen szép számban eljöttek ma. A szervezeti átalakulást követően eltelt az első harminc nap, amely úgy gondolom, hogy eredményes volt, a legfontosabb kérdéseket – köztük a vezetőedzői posztot is – sikerült megoldani. Ezekre a változásokra szükség volt annak érdekében, hogy hosszabb távon is minél több sikert érhessünk el. Az új elnökség egyrészt céges kapcsolatai révén igyekszik biztosítani az eredményes működéshez szükséges hátteret, másrészt Csoknyai István és Nagy László tagságának is köszönhetően a szakmaiságra is nagy hangsúlyt fektet. A napi munka minőségi elvégzéséért pedig a Zrt. felel. Nagyon fontos kiemelni, hogy a Klub legnagyobb támogatója a közönség. Ha ők nem lennének, akkor a Klub sem lenne ilyen sikeres. Éppen ezért őket szeretnénk minél jobban kiszolgálni. Ez a csapat nem csak Veszprémé, hanem az egész országé. Az ennek való megfelelés komoly feladat. Ehhez szeretnénk hozzátenni mindazt, amit tudunk.

Kálomista Gábor a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója: A csapatot a Zrt. működteti, amely szintén fontos átalakuláson ment át, létrehozva annak igazgatóságát, és új tagok kerültek be annak felügyelő bizottságába. Veszprém városa is tulajdonrészt szerez a Zrt.-ben, ezáltal még közelebb kerülünk a városhoz. Az eredmények azt mutatják, hogy jó úton járunk, ezért nagyobb változások nem várhatóak a játékosállományunkban. A játékosaink jól érzik itt magukat, ráadásul egy emberileg is összetartó csapat alakult ki nálunk. Az utánpótlásra is nagy hangsúlyt fektetünk, és a jövőben is lehetőséget kívánunk adni az itt fejlődő fiataloknak, valamint nem feledkezünk el természetesen a Magyarországon és külföldön kölcsönben szereplő játékosainkról sem. Biztos lábakon állunk pénzügyi szempontból, köszönhetően a Magyar Kézilabda Szövetség támogatásának is, amely szeretné, hogy minél előbb egy erős nemzeti bajnokság jöjjön létre. Minden adott tehát ahhoz, hogy haladjunk a kitűzött céljaink felé.

Javier Sabate, az MVM Veszprém vezetőedzője: Először is szeretném megköszönni a támogatást és a lehetőséget az elnökség részéről. Jól érzem magam Veszprémben, boldog vagyok itt. Köszönöm a szurkolók szeretetét, akik mindig nagyon jók voltak hozzám. Hálás vagyok a játékosoknak is, mivel hisznek bennem, és ez nagyon fontos a számomra. Egy ilyen csapat, mint a Veszprém, mindent meg akar nyerni. De azt nem mondhatom, hogy ez biztosan így is lesz, hiszen ez egy nagyon nehéz szezon a csapatok számára, és sok a sérülés mindenhol. Ugyanakkor azt kijelenhetem, hogy harcolni és dolgozni fogunk, és ez látszani fog az eredményeinken.

Fazekas Zsolt, a Veszprémi Kézilabda Sport Egyesület főtitkára: Büszkén mondhatjuk, hogy Veszprém veszprémi. Ugyanakkor ez a Klub egyetemes és országos értékeket is képvisel. Éppen ezért szeretnénk, ha ismét legalább annyi helyi támogató állna mögénk, mint 2003-ban. Ennek érdekében egy olyan támogatói rendszert szeretnénk kialakítani, hogy ahhoz minél többen csatlakozhassanak. A szurkolóink részére szintén dolgozunk egy hasonló rendszer kidolgozásán, amely által a drukkerek egyben támogatókká is válhatnának. A miénk a legnagyobb kapacitás kihasználtság Magyarország összes sport klubja közül. Szeretnénk, hogy a jövőben még többen látogassanak ki a mérkőzéseinkre. Egyrészt ennek céljából, másrészt az ország világversenyek rendezésére vonatkozó tervei miatt, reményeink szerint hamarosan elkezdődhet a Veszprém Aréna bővítése is.

Tovább
hirdetés
Kapcsolódó
Hozzászólások

Továbbiak innen: Friss

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13