Csatlakozás

Sérülések a kéziseknél

Bulvár

Sérülések a kéziseknél

Kitisztították Törő Szabolcs térdét

Mivel már a játékosnak számos alkalommal műtötték a térdét ezért a regenerálódása hosszabb ideig is eltarthat. A Tatabánya férfi kézilabda csapatának kiváló játékosa elmondta, hogy injekciós kezelést kap, gyógytornára jár és jövő hét elejétől már úszni is kezd.

Szalagszakadással műtötték Tamás Krisztinát

Az MTK-BSE női kézilabda csapat játékosának februárban volt porcműtétje, ezután elvégezte az alapozást, eközben fájt a térde és az orvosi vizsgálatok kiderítették, hogy elszakadt a keresztszalagja. Tamás Krisztinát szeptember 5-én műtötték, a műtéttől számított második hónaptól kezdhet kocogni, elmondása szerint pedig januárban már szeretne pályára lépni.

Vállműtétre vár Palkó Fruzsina

A Veszprém kiválóságának vállproblémái másfél évvel kezdődtek, akkor csavarokat helyeztek a vállába, ám a sérülés állandó gyulladások miatt továbbra sem gyógyult. A játékos Kaposváron talált egy vállspecialistát, így várhatóan az újabb műtétre október közepén kerül sor. Fruzsina elmondta, hogy nagyon bízik a sikeres műtétben, mivel csapattársa Kurucz Ivett vállát is ez az orvos műtötte.

Fotó: www.sport365.hu

Tovább

Továbbiak innen: Bulvár

Közvetítések ma a TV-ben

tv közvetítések kézilabda

TV közvetítések

Kézilabda mérkőzések 02.18. vasárnap

Szerző 2018-02-18

Legnépszerűbb a héten

hirdetés


Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia

Átigazolási hírek

Átigazolás

Átigazolási hírek

A zuhanyhiradó szerint

Szerző 2018-02-17

Átigazolási hírek

A Omayer marad

Szerző 2018-02-13
Győri Audi-ETO

Átigazolási hírek

Sztárigazolások Győrben

Szerző 2018-02-13